Άνοιξε τις πόρτες του το 1ο Grand Μασούτης της Αττικής στην Γλυφάδα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Άνοιξε τις πόρτες του το 1ο Grand Μασούτης της Αττικής στην Γλυφάδα
Με εντυπωσιακά εγκαίνια και πλήθος κόσμου άνοιξε τις πόρτες του το 1ο Grand Μασούτης της Αττικής στην Γλυφάδα, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 79 & Βενεζουέλας.

Με εντυπωσιακά εγκαίνια και πλήθος κόσμου άνοιξε τις πόρτες του το 1ο Grand Μασούτης της Αττικής στην Γλυφάδα, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 79 & Βενεζουέλας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., κ. Γιάννης Μασούτης, μαζί με στελέχη της εταιρείας, υποδέχτηκαν πλήθος κόσμου στη γιορτή εγκαινίων του Grand Μασούτης, μέσα σε χριστουγεννιάτικη, γιορτινή ατμόσφαιρα. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γλυφάδας Αντώνιος και την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, εκπρόσωποι φορέων και ΜΜΕ και συνεργάτες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «Grand Μασούτης» είναι το μοντέλο μεγάλων καταστημάτων της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. που προσφέρουν περισσότερες υπηρεσίες και κωδικούς προϊόντων. Λειτουργούν άλλα 14 Grand Μασούτης σε περιοχές της Ελλάδας που δραστηριοποιείται η εταιρεία, όμως είναι η πρώτη φορά που ανοίγει τέτοιο κατάστημα στην Αττική. Το 1ο Grand Μασούτης της Αττικής είναι η νέα πρόταση που προσφέρει την απόλυτα αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών σε ένα σύγχρονο περιβάλλον με εύκολη πρόσβαση για όλους. Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε επιφάνεια 2.000 τ.μ., σε δύο επίπεδα, απασχολεί 83 άτομα προσωπικό, διαθέτει 8 ταμεία και άνετο χώρο στάθμευσης με 200 θέσεις πάρκινγκ, καθώς και 14 θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Σχεδιάστηκε με ιδιαίτερη έμφαση στην εύκολη πρόσβαση και περιήγηση για Α.Μ.Ε.Α., ενώ ακολουθεί υψηλές περιβαλλοντικές προδιαγραφές με βιοκλιματικά στοιχεία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Βιοκαρπέτ: Δημοσίευση της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης του 2022

Το λιμάνι του Πειραιά περνάει στην εποχή της ηλεκτροδότησης των πλοίων

Εθνική Ασφαλιστική: Δωρεά του Χώρου Ιστορικής Μνήμης «Κοραή 4» στο Υπουργείο Πολιτισμού και στο Δήμο Αθηναίων

gazzetta
gazzetta reader insider insider