GameStop: Προσυνεδριακό ράλι 90% «δια χειρός» Κιθ Γκιλ - «Στοίχημα» 116 εκατ. δολαρίων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
GameStop: Προσυνεδριακό ράλι 90% «δια χειρός» Κιθ Γκιλ - «Στοίχημα» 116 εκατ. δολαρίων
Η μετοχή της GameStop επιδίδεται σε νέο άλμα της τάξεως του 90% στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Δευτέρας στην Wall Street, καθώς εικάζεται ότι ο Κιθ Γκιλ, ο άνθρωπος με λογαριασμό Reddit που χρησιμοποιεί τα ονόματα DeepF——Value και Roaring Kitty στο YouTube και το X και ενέπνευσε το επικό short squeeze του 2021, φαίνεται να είναι μια διαθέτει 116 εκατ. δολαρίων.

Η μετοχή της GameStop επιδίδεται σε νέο άλμα της τάξεως του 90% στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Δευτέρας στην Wall Street, καθώς εικάζεται ότι ο Κιθ Γκιλ, ο άνθρωπος με λογαριασμό Reddit που χρησιμοποιεί τα ονόματα DeepF——Value και Roaring Kitty στο YouTube και το X και ενέπνευσε το επικό short squeeze του 2021, φαίνεται να διαθέτει μια θέση 116 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Κιθ Γκιλ, ο οποίος επανεμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής, δημοσιεύοντας ένα screenshot με το φερόμενο χαρτοφυλάκιό του, κατέχει ένα σημαντικό ποσό κοινών μετοχών και δικαιωμάτων αγοράς της GameStop. Ο αγαπημένος trader του κοινού του Reddit κατέχει 5 εκατομμύρια μετοχές της GameStop αξίας 115,7 εκατομμυρίων δολαρίων από την τιμή κλεισίματος της Παρασκευής, σύμφωνα με το printscreen του λογαριασμού που αναρτήθηκε στο φόρουμ r/SuperStonk του Reddit.

Ο λογαριασμός έδειξε επίσης μια θέση 120.000 δικαιωμάτων αγοράς της GameStop με τιμή εκκίνησης τα 20 δολάρια που λήγουν στις 21 Ιουνίου που αγοράστηκαν για περίπου 5,68 δολάρια το καθένα. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έκανε ανάρτηση στο διαβόητο chatroom της WallStreetBets, όπου δημοσίευε όλες τις ενημερώσεις για τις συναλλαγές του στο αποκορύφωμα της μανίας της GameStop πριν από τρία χρόνια. Αν και το όνομα χρήστη είναι το ίδιο που χρησιμοποιούσε.

Η πρώτη επιστροφή του Γκιλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από τρεις εβδομάδες προκάλεσε ένα εντυπωσιακό ράλι της GameStop με τις μετοχές να υπερδιπλασιάζονται μόνο τον Μάιο. Τότε, δημοσίευσε απλώς μια φωτογραφία ενός άνδρα σε μια καρέκλα που γέρνει προς τα εμπρός, αλλά αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει αγοραστική φρενίτιδα μεταξύ των ερασιτεχνών εμπόρων. Η GameStop εκμεταλλεύτηκε το ράλι του Μαΐου συγκεντρώνοντας περισσότερα από 900 εκατομμύρια δολάρια από την πώληση μετοχών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Το Zara φέρνει το live shopping στην Ευρώπη

Πώς προβλέπεται το “Ψηφιακό Μέλλον της Ευρώπης”; Οι απαντήσεις στο φετινό Digital World Summit Greece

Intrakat: Στη Winex Investments μετοχές αξίας 11,7 εκατ. ευρώ - Στο 39,17% αυξήθηκε το ποσοστό της

gazzetta
gazzetta reader insider insider