Fourlis: «Ναι» από ΓΣ για καθαρό μέρισμα 0,114 ευρώ ανά μετοχή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Fourlis: «Ναι» από ΓΣ για καθαρό μέρισμα 0,114 ευρώ ανά μετοχή
Εγκρίθηκε η διανομή καθαρού μερίσματος 0,114 ευρώ ανά μετοχή από την Fourlis σύμφωνα με την απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 21ης Ιουνίου.

Εγκρίθηκε η διανομή καθαρού μερίσματος 0,114 ευρώ ανά μετοχή από την Fourlis σύμφωνα με την απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 21ης Ιουνίου.

Ημερομηνία αποκοπής μερίσματος είναι η Τετάρτη 26 Ιουνίου και δικαιούχοι οι μέτοχοι της εταιρίας που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων την Πέμπτη (record date). Η καταβολή θα γίνει από την Τράπεζα Πειραιώς την Τετάρτη 3/7 ως ακολούθως:

Μέσω των Συμμετεχόντων των δικαιούχων στο ΣΑΤ σύμφωνα με τον ισχύοντα Κανονισμό Λειτουργίας της ΕΛΚΑΤ και τις σχετικές αποφάσεις της ATHEXCSD.

Ειδικά στις περιπτώσεις πληρωμής μερίσματος σε κληρονόμους θανόντων δικαιούχων των οποίων οι τίτλοι τηρούνται στον Ειδικό Λογαριασμό της Μερίδας τους στο ΣΑΤ υπό τον χειρισμό της ΑTHEXCSD , η διαδικασία πληρωμής του υπόλοιπου μερίσματος θα διενεργείται μετά την ολοκλήρωση της νομιμοποίησης των κληρονόμων, μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Γερμανία: Τρεις συλλήψεις για κατασκοπεία για λογαριασμό ρωσικών μυστικών υπηρεσιών

Orilina Properties: 2,578 εκατ. μετοχές απέκτησαν οι Τρύφων Νάτσης και Δέσποινα Παντοπούλου - Νάτση

Metlen: Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου

gazzetta
gazzetta reader insider insider