Πλαστικά Θράκης: Νέος Αντιπρόεδρος στο ΔΣ ο Γ. Σαμοθράκης

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πλαστικά Θράκης: Νέος Αντιπρόεδρος στο ΔΣ ο Γ. Σαμοθράκης
Ο Σαμοθράκης κατέχει ήδη την ιδιότητα του Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, ως Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και για το υπόλοιπο της θητείας του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πλαστικά Θράκης, κατά τη συνεδρίαση της 1ης Απριλίου 2025, σε συνέχεια της παραίτησης του κ. Θεόδωρου Κίτσου αποκλειστικά και μόνο από την ιδιότητα και το αξίωμα του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας διατηρώντας την ιδιότητα του μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, ένεκα της πλήρωσης του ανώτατου προβλεπόμενου χρονικού ορίου ανεξαρτησίας, ομόφωνα και παμψηφεί όρισε τον κ. Γεώργιο Σαμοθράκη, ο οποίος ήδη κατέχει την ιδιότητα του Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, ως Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και για το υπόλοιπο της θητείας του (ήτοι μέχρι την 11η Φεβρουαρίου 2026).

Σημειώνεται χάριν πληρότητας ότι η πλήρωση των κριτηρίων ανεξαρτησίας του άρθρου 9 του ν. 4706/2020 στο πρόσωπο του κ. Γεωργίου Σαμοθράκη έχει ήδη επιβεβαιωθεί συναφώς ληφθείσας και της οικείας υπεύθυνης Δήλωσης Ανεξαρτησίας Μέλους Δ.Σ. καθώς και στο πλαίσιο της επανεξέτασης των ως άνω κριτηρίων από την Επιτροπή Αποδοχών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατόπιν των ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ανασυγκροτήθηκε σε σώμα για το υπόλοιπο της διαρκείας της θητείας του, ήτοι μέχρι την 11η Φεβρουαρίου 2026, ως ακολούθως:

1) Κωνσταντίνος Χαλιορής του Σταύρου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου (εκτελεστικό μέλος).

2) Γεώργιος Σαμοθράκης του Παναγιώτη, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος).

3) Δημήτριος Μαλάμος του Πέτρου, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας (εκτελεστικό μέλος).

4) Αθανάσιος Δημίου του Γεωργίου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (μη εκτελεστικό μέλος).

5) Βασίλειος Ζαϊρόπουλος του Στυλιανού, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (μη εκτελεστικό μέλος).

6) Χρίστος Σιάτης του Παναγιώτη, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (μη εκτελεστικό μέλος).

7) Θεόδωρος Κίτσος του Κωνσταντίνου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (μη εκτελεστικό μέλος).

8) Μυρτώ Παπαθάνου του Χρήστου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Frigoglass: Δάνειο έως 1 εκατ. ευρώ από τη συνδεδεμένη Kar-Tess Holding

ΕΕΕΠ: Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην υπηρεσία της προστασίας των παικτών

Η Volton ανάμεσα στις Κορυφαίες Εταιρείες για τις Γυναίκες στην Ελλάδα το 2025

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider