Sanofi: Στοχεύει σε επενδύσεις 1,5 δισ. δολαρίων στη Γερμανία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Sanofi: Στοχεύει σε επενδύσεις 1,5 δισ. δολαρίων στη Γερμανία
Η γαλλική φαρμακοβιομηχανία Sanofi σχεδιάζει να επενδύσει μεταξύ 1,3 δισ. ευρώ και 1,5 δισ. ευρώ (1,4 - 1,6 δισ. δολάρια) σε μια μεγάλη μονάδα παραγωγής στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, όπου παράγει την ινσουλίνη Lantus, αναφέρει τη Δευτέρα η εφημερίδα Handelsblatt.

Η γαλλική φαρμακοβιομηχανία Sanofi σχεδιάζει να επενδύσει μεταξύ 1,3 δισ. ευρώ και 1,5 δισ. ευρώ (1,4 - 1,6 δισ. δολάρια) σε μια μεγάλη μονάδα παραγωγής στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, όπου παράγει την ινσουλίνη Lantus, αναφέρει τη Δευτέρα η εφημερίδα Handelsblatt.

Η εφημερίδα επικαλούμενη γερμανικές κυβερνητικές πηγές σημειώνει ότι η Sanofi άλλαξε πορεία μετά τις αρχικές σκέψεις να μεταφέρει την παραγωγή της Lantus στη Γαλλία. Πλέον η Sanofi είναι κοντά στο να δεσμευτεί για την αναβάθμιση της γερμανικής εγκατάστασης στη συνοικία Hoechst της Φρανκφούρτης.

Μεταξύ των πρόσφατων επιτυχιών του κυβερνητικού συνασπισμού της Γερμανίας για την προσέλκυση επενδύσεων στον τομέα της υγείας, η παγκόσμια φαρμακευτική εταιρεία και η δεύτερη μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία στην Ιαπωνία, Daiichi Sankyo, δήλωσε τον Φεβρουάριο ότι θα δαπανήσει περίπου 1 δισεκατομμύριο ευρώ για να ενισχύσει τις εργασίες της για φάρμακα ακριβείας για τον καρκίνο κοντά στο Μόναχο.

Η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία Eli Lilly τον περασμένο Νοέμβριο δεσμεύτηκε να επενδύσει 2,3 δισ. ευρώ για την παραγωγή φαρμάκων για την παχυσαρκία και τον διαβήτη στη Γερμανία.

Η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία Eli Lilly τον Νοέμβριο του περασμένου έτους δεσμεύτηκε να επενδύσει 2,3 δισεκατομμύρια ευρώ για την παραγωγή φαρμάκων για την παχυσαρκία και τον διαβήτη στη Γερμανία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider