Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Προκήρυξη για 34 θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Προκήρυξη για 34 θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού
Την προκήρυξη για την πλήρωση 34 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού δημοσίευσε σήμερα στην ιστοσελίδα της, η Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Την προκήρυξη για την πλήρωση 34 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού δημοσίευσε σήμερα στην ιστοσελίδα της, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Πρόκειται για θέσεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διετούς διάρκειας, η οποία μετά τη λήξη της δύναται να μετατραπεί σε αορίστου χρόνου.

  • Οι υποψήφιοι/ες που θα επιλεγούν για την πλήρωση των θέσεων Ε.Ε.Π. Νομικών, Οικονομολόγων και Ελεγκτών (Νομικοί: κωδ. 10001, Οικονομολόγοι: κωδ. 10002, Ελεγκτές: κωδ. 10003) στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να απασχοληθούν κυρίως με αρμοδιότητες των εποπτικών διευθύνσεων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπως αυτές περιγράφονται στη νομοθεσία της κεφαλαιαγοράς, ήτοι με τη διενέργεια ελέγχων, την προετοιμασία και υποβολή εισηγήσεων στα αρμόδια όργανα της Ε.Κ., την παροχή διευκρινίσεων - οδηγιών σε εποπτευόμενους για θέματα αρμοδιότητας των διευθύνσεων της Ε.Κ. κλπ.
  • Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί για την πλήρωση της θέσης Ε.Ε.Π. Ειδικών Πληροφορικής (κωδ. 10004) θα έχει ως αντικείμενο απασχόλησης την υποστήριξη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του προσωπικού της σε ζητήματα πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών, καθώς και τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη εφαρμογών διαδικτύου και βάσεων δεδομένων σε περιβάλλον Microsoft, NET και SQL Server.
  • Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί για την πλήρωση της θέσης Ε.Ε.Π. Ειδικών Πληροφορικής (κωδ. 10005) θα έχει ως αντικείμενο απασχόλησης την υποστήριξη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του προσωπικού της σε ζητήματα πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών, στον σχεδιασμό, την υποστήριξη, τη διαχείριση και την ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων και δικτύων (πλατφόρμα windows, δικτυακές γνώσεις σε πρωτόκολλο tcp/ip, γνώσεις σε δικτυακό περιβάλλον), καθώς και στον χειρισμό λειτουργικών θεμάτων σε Microsoft περιβάλλον on premise και στο cloud.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σκυλακάκης στον Economist: Τέλος στις επιδοτήσεις σε ΑΠΕ και μπαταρίες - Νομοσχέδιο εντός διμήνου για αποθήκευση ενέργειας

PMI Ευρωζώνης: Απότομη επιβράδυνση στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων

AS Company: Στην τελική ευθεία το deal στα βρεφικά – Έρχονται νέες εξαγορές

gazzetta
gazzetta reader insider insider