TRAGANA: Ακολουθώντας το ταξίδι του φαλάφελ με μια μοναδική προσέγγισή στην ανατολίτικη κουζίνα

Branded Content Team
Viber Whatsapp Μοιράσου το
TRAGANA: Ακολουθώντας το ταξίδι του φαλάφελ με μια μοναδική προσέγγισή στην ανατολίτικη κουζίνα
Το Ταξίδι του falafel στο TRAGANA.

Στην καρδιά της Αθήνας, το TRAGANA έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τη μοναδική προσέγγισή του στην ανατολίτικη κουζίνα. Το falafel, το οποίο είναι Gluten free και Vegan, μετεξελιγμένο σε μικρά και τραγανά "falafel nuggets" έχει γίνει το σήμα κατατεθέν του εστιατορίου. Αυτά τα μικρά και τραγανά κομμάτια falafel προσφέρουν μια απολαυστική υφή που μπορεί να γίνει ιδιαίτερα εθιστική, καθιστώντας τα ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα του TRAGANA.

Το TRAGANA δεν σταματά εκεί. Έχοντας εισάγει μια νέα διάσταση στο αγαπημένο λαχματζούν της Μέσης Ανατολής, το TRAGANA χρησιμοποιεί βάση από τορτίγια αντί για την κλασική ζύμη και προσθέτει μοναδικά μπαχαρικά όπως σουμάκ, Συριακή πάπρικα και μελάσσα από ρόδι. Αυτό το καινοτόμο πιάτο φέρνει μια νέα γεύση στην παραδοσιακή συνταγή, κάνοντάς το ακόμα πιο ελκυστικό και μοναδικό.

...

Τι αξίζει να δοκιμάσετε

Το TRAGANA δεν περιορίζεται μόνο στο falafel και το λαχματζούν. Τα τραγανά chicken nuggets είναι ακόμα ένα πιάτο που αξίζει να δοκιμάσετε, προσφέροντας μια απίστευτα γευστική εμπειρία με την τραγανή υφή και τις μοναδικές γεύσεις τους.

Η απίθανη σαλάτα falafel είναι ένας φρέσκος και θρεπτικός τρόπος για να απολαύσετε τα αγαπημένα falafel συνδυάζοντας τα με φρέσκα λαχανικά και αρωματικά βότανα. Και φυσικά, οι τηγανιτές πατάτες του TRAGANA (Dutch fries) συνοδευόμενες με την special mayo αποτελούν ένα ανεπανάληπτο γευστικό ταξίδι.

Ανακαλύψτε τις Γεύσεις της Μέσης Ανατολής στην Αθήνα

Με δύο καταστήματα στο Μοναστηράκι (Αιόλου 46) και στο Κουκάκι (Δράκου 3-5), το TRAGANA προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στην καρδιά της Αθήνας. Είτε περιπλανιέστε στα γραφικά σοκάκια του Μοναστηρακίου είτε απολαμβάνετε τη ζωντανή ατμόσφαιρα του Κουκακίου, τα καταστήματα του TRAGANA είναι οι ιδανικοί προορισμοί για να απολαύσετε αυθεντικές ανατολίτικες γεύσεις. Και τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, καθώς σύντομα ανοίγουν νέα καταστήματα στο Χαλάνδρι (Κολοκοτρώνη 17) και στο Ψυρρή (Ήβης 10).

Το TRAGANA σας καλωσορίζει να απολαύσετε τις μοναδικές του γεύσεις και να γίνετε μέρος αυτής της γαστρονομικής επανάστασης. Είτε είστε κάτοικος της Αθήνας είτε επισκέπτης, το TRAGANA είναι το μέρος όπου θα βρείτε γεύσεις που θα σας μαγέψουν και θα σας ενθουσιάσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος στο www.tragana.gr.

Advertorial

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider