ΣΕΒ: Στη Θράκη η δράση «Skills4Jobs για Ηλεκτρολόγους Αυτοματιστές»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΕΒ: Στη Θράκη η δράση «Skills4Jobs για Ηλεκτρολόγους Αυτοματιστές»
Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 22 Ιουλίου 2024.

Με στόχο τη διασύνδεση νέων αποφοίτων της τεχνικής και τεχνολογικής εκπαίδευσης με τις επιχειρήσεις της Θράκης και τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που έχουν, ο ΣΕΒ υλοποιεί την ολοκληρωμένη δράση «Skills4Jobs για Ηλεκτρολόγους Αυτοματιστές στη Θράκη», που περιλαμβάνει:

- Ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων, διά ζώσης από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου ΣΕΚΑΠ ΑΕ, μέλος του ομίλου εταιρειών της JTI στην Ξάνθη από το Κ.Δ.Β.Μ. Ι.Β.ΕΠ.Ε.-ΣΕΒ.
- Ανάπτυξη ήπιων δεξιοτήτων και συμβουλευτική επαγγελματικής καθοδήγησης.
- Εκπαίδευση σε θέματα Τεχνητής Νοημοσύνης από τη Google.
- Ευκαιρίες απασχόλησης στην ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου – Αυτοματιστή σε μία από τις επιχειρήσεις-μέλη του ΣΕΒ στη Θράκη.

Η δράση απευθύνεται σε νέες και νέους που έχουν αποφοιτήσει από την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση σε συναφείς ειδικότητες, χωρίς προηγούμενη ή με μικρή προϋπηρεσία και προσφέρεται χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως τις 22 Ιουλίου 2024. Περισσότερες πληροφορίες: εδώ.

Υποστηρικτές της πρωτοβουλίας είναι το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και το Ίδρυμα Μποδοσάκη, μέγας χορηγός το Κ.Δ.Β.Μ. Ι.Β.Ε.Π.Ε- ΣΕΒ, στρατηγικός χορηγός η Ελληνική Βιομηχανία Αλουμινίου – ΕΛΒΙΑΛ Α.Ε. και χορηγός η Καυκάς Β. Α.Ε.

Σχετικά με την πρωτοβουλία «Skills4Jobs»: Τα προγράμματα «Skills4Jobs» έχουν ως αφετηρία τη διάγνωση των αναγκών των επιχειρήσεων σε διαθέσιμες θέσεις εργασίας ανά ειδικότητα και συγκεκριμένη περιφέρεια, στη βάση των οποίων αναπτύσσονται τα εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης. Μέσω της πρωτοβουλίας «Skills4Jobs» ο ΣΕΒ έχει ήδη προετοιμάσει για απασχόληση 140 καταρτισμένα στελέχη διαφόρων ειδικοτήτων (ηλεκτρολόγους αυτοματιστές, στελέχη εξαγωγών, τεχνικοί συστημάτων πληροφορικής) σε διαφορετικές περιφέρειες (Αττική, Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΕΥ: Η Ελλάδα στη 2η θέση του προσαρμοσμένου δείκτη ελκυστικότητας Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

Στρατηγική συνεργασία της Πειραιώς με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς - Κοινό μεταπτυχιακό πρόγραμμα «MBA in Sustainability»

Μνημόνιο Συνεργασίας ανάμεσα σε Eurobank και Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

gazzetta
gazzetta reader insider insider