Ανοδική πορεία για την ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ: Βράβευση στους Πρωταγωνιστές της Eλληνικής Oικονομίας

Branded Content Team
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανοδική πορεία για την ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ: Βράβευση στους Πρωταγωνιστές της Eλληνικής Oικονομίας
Η ανοδική πορεία της ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ κατά το έτος 2023,  είναι αποτέλεσμα καίριων επιλογών και αλλαγών, σε όλα τα επίπεδα και στρατηγικές της Εταιρίας.

Η ανοδική πορεία της ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ κατά το έτος 2023, είναι αποτέλεσμα καίριων επιλογών και αλλαγών, σε όλα τα επίπεδα και στρατηγικές της Εταιρίας.

Αιχμή του δόρατος στον εμπορικό σχεδιασμό ήταν η πολύ στενή και ιδιαίτερη συνεργασία με τα δίκτυα των χονδρεμπόρων σε όλη την Ελλάδα, δίκτυα που στήριζαν την ΣΟΥΡΩΤΗ για πάρα πολλά χρόνια.

Ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας, κύριος Μπέσσας Θεόδωρος, αναφέρει σε δήλωσή του:

«Το 2023 η Εταιρία παρουσίασε αύξηση τζίρου κατά 36%, ενώ ο όγκος αυξήθηκε κατά 53%. Η βασική προσέγγιση για την υλοποίηση της ανάπτυξης της Εταιρίας στο 2023 ήταν το κανάλι του χονδρεμπορίου. Ο όγκος στο συγκεκριμένο κανάλι αυξήθηκε κατά 95 % και η αξία 73%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή του καναλιού του χονδρεμπορίου στο σύνολο του τζίρου της Εταιρίας, ήταν το 2022 42% ενώ το 2023 ανήλθε στο 53%, κάτι που αποτελούσε και τον πρωταρχικό στόχο της Εταιρίας.

Οι εξαγωγές αυξήθηκαν κατά 24%,με αιχμή του δόρατος τις αγορές της Κύπρου και των ΗΠΑ.

Συνεχίζουμε λοιπόν αυτό που ξεκινήσαμε το 2023 και το 1ο εξάμηνο του 2024 τα αποτελέσματα της εταιρείας είναι ανοδικά κατά 27,2% σε αξία και κατά 35% σε όγκο σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Αξίζει να δώσουμε προσοχή σε δύο ακόμα νούμερα τα οποία δείχνουν τα μεγέθη ανάπτυξης τα οποία διανύει η ΣΟΥΡΩΤΗ . Το πρώτο εξάμηνο του 2024 ο τζίρος της εταιρείας ανέρχεται περίπου στα 9.000.000 ευρώ, ενώ όλο το 2022 (χρονιά κορυφαίας ανάπτυξης για όλο τον κλάδο των τροφίμων και ποτών,) ο τζίρος ήταν περίπου στα 10.000.000 ευρώ.

Τα παραπάνω αποτελέσματα και το πολύ μικρό χρονικό που χρειάστηκε για την επίτευξή τους, είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκεται η Εταιρεία μας σε αυτή την ευχάριστη θέση, να βραβεύετε σε μια τόσο ιδιαίτερη κατηγορία αυτή του TURNAROUND BUSINESS».

Σε δήλωση της κατά την βράβευση η Γενική Διευθύντρια & Διευθύνουσα Σύμβουλος κα Φρίντα Μελετίδη είπε:

Φρίντα Μελετίδη, Γενική Διευθύντρια & Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ

«Δικαίως αισθανόμαστε ικανοποιημένοι και υπερήφανοι. Πράγματι η οικογένεια της ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ αξίζει ένα βραβείο σε μία πολύ ειδική κατηγορία αυτή του TURNAROUND BUSINESS!

Έπειτα και από τα επίσημα οικονομικά μεγέθη και αποτελέσματα μας με το κλείσιμο του 2023, η Εταιρεία σημείωσε τα πρώτα κέρδη μετά από 15 χρόνια συνεχών ζημιογόνων αποτελεσμάτων, κυρίως εκείνων του έτους 2022

Συγκεκριμένα για το 2023:

Αυτό που επικρατεί αυτή την στιγμή, είναι ένα πολύ θετικό κλίμα μεταξύ της Διοίκησης, των εργαζόμενων και των συνεργατών μας.

Εξάλλου αυτοί είναι που συνέβαλαν αποφασιστικά στην επίτευξή των στόχων μας και για τον λόγο αυτό θέλω να τους συγχαρώ και να τους ευχαριστήσω.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της εταιρείας τον κ. Λώλα, που μας δίνει όλο και περισσότερη ενέργεια με την παρουσία του και τις γνώσεις του.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Ιβάν Σαββίδη για την πίστη στην ομάδα της ΣΟΥΡΩΤΗΣ και την υποστήριξή του με ότι αυτό συνεπάγεται.

Όλο αυτό, έχει ως αποτέλεσμα να εμψυχώνει τις προσπάθειές μας, για να έχει η ΣΟΥΡΩΤΗ τη θέση που της αξίζει και μπορεί πραγματικά να έχει στον κλάδο του φυσικού μεταλλικού νερού και όχι μόνο».

Advertorial

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider