Visa: Ράλι 10% στα έσοδα γ' τριμήνου - Στα 4,87 δισ. δολάρια τα κέρδη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Visa: Ράλι 10% στα έσοδα γ' τριμήνου - Στα 4,87 δισ. δολάρια τα κέρδη
Τα έσοδά της διαμορφώθηκαν στα 8,90 δισ. δολάρια ανεβασμένα 10% από τα 8,12 δισ. δολάρια με το ίδιο διάστημα ένα χρόνο, όμως κάτω από την πρόβλεψη για 8,92 δισ. δολάρια.

Η Visa ανακοίνωσε καθαρά κέρδη τρίτου τριμήνου 4,87 δισ. δολαρίων ή 2,40 δολαρίων ανά μετοχή, που ισοδυναμεί με ισχυρή άνοδο κατά 20% με το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο. Τα έσοδά της διαμορφώθηκαν στα 8,90 δισ. δολάρια ανεβασμένα 10% από τα 8,12 δισ. δολάρια με το ίδιο διάστημα ένα χρόνο, όμως κάτω από την πρόβλεψη για 8,92 δισ. δολάρια.

Ο όγκος πληρωμών της Visa αυξήθηκε κατά 7%, σε σταθερή δολαριακή βάση ενώ οι διασυνοριακές συναλλαγές, εξαιρουμένων των συναλλαγών εντός Ευρώπης αυξήθηκαν κατά 10% στο 3ο τρίμηνο, που συνεπάγεται με αύξηση 8% και 11% αύξηση συγκριτικά με το προηγούμενο τρίμηνο.

Η εταιρεία παράλληλα, παρατήρησε πως υπήρξε επιβράδυνση της συνολικής αύξησης όγκου στις ΗΠΑ κατά τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου σε σχέση με τον Ιούνιο. Η επιβράδυνση φαινόταν πιο έντονη στη χρέωση των ΗΠΑ σε σχέση με την πίστωση των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αδύναμα κέρδη στο β' τρίμηνο για Tesla - Πτώση για τη μετοχή

Alphabet: Ξεπέρασαν τις προβλέψεις έσοδα και κέρδη β' τριμήνου

Στάση αναμονής και ήπια πτώση στην Wall Street

gazzetta
gazzetta reader insider insider