Intrakat: Η Winex Investments απέκτησε μετοχές αξίας 528.000 ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Intrakat: Η Winex Investments απέκτησε μετοχές αξίας 528.000 ευρώ
Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία Winex Investments είναι συνδεόμενο νομικό πρόσωπο με τον κ. Αλέξανδρο Εξάρχου, ο οποίος είναι Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Ιntrakat.

Στην απόκτηση 110.000 κοινών μετοχών της Intrakat με δικαίωμα ψήφου, συνολικής αξίας 528.000 ευρώ ήτοι 4,80 ευρώ έκαστη, προχώρησε η Winex Investments Limited. Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία Winex Investments είναι συνδεόμενο νομικό πρόσωπο με τον κ. Αλέξανδρο Εξάρχου, ο οποίος είναι Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Ιntrakat.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Intrakat αναφέρει:

Η «Intrakat Ανώνυμη Εταιρεία Τεχνικών και Ενεργειακών Έργων, διακριτικός τίτλος «Intrakat» (εφεξής η «Εταιρεία»), ανακοινώνει, σύμφωνα με το άρθρο 19 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ.596/2014 και κατόπιν της σχετικής γνωστοποίησης που έλαβε στις 06.08.2024, ότι η εταιρεία «Winex Investments Limited» απέκτησε την 05.08.2024 για ίδιο λογαριασμό εκατόν δέκα χιλιάδες (110.000) κοινές μετοχές με δικαίωμα ψήφου, εκδόσεως της Εταιρείας, συνολικής αξίας πεντακοσίων είκοσι οκτώ χιλιάδων ευρώ (€ 528.000), ήτοι τέσσερα ευρώ και ογδόντα λεπτά (€ 4,80) εκάστη.

Σημειώνουμε ότι η εταιρεία «Winex Investments Limited» είναι συνδεόμενο νομικό πρόσωπο με τον κ. Αλέξανδρο Εξάρχου, ο οποίος είναι Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Intrakat ».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider