Η Disney ανεβάζει τις τιμές του Disney+

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Disney ανεβάζει τις τιμές του Disney+
H Disney ανεβάζει τις τιμές στις πλατφόρμες streaming.

H Disney ανεβάζει τις τιμές στις πλατφόρμες streaming.

Αρχής γενομένης από τα μέσα Οκτωβρίου, οι περισσότερες συνδρομές για το Disney+, το Hulu και το ESPN+ θα κοστίζουν 1 έως 2 δολάρια περισσότερα τον μήνα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. Οι πιο ακριβές συνδρομές των Hulu, οι οποίες περιλαμβάνουν ζωντανή ροή τηλεοπτικών προγραμμάτων, θα κοστίζουν 6 δολάρια παραπάνω μηνιαίως.

Το Disney+, βασική και premium συνδρομή, θα κοστίζει 9,99 δολ. και 15,99 δολ. αντίστοιχα. Το Hulu με διαφημίσεις θα κοστίζει 9,99 δολ. μηνιαίως, ενώ χωρίς διαφημίσεις, το κόστος του θα ανέρχεται στα 18,99 δολάρια. Το ESPN+, που περιλαμβάνει διαφημίσεις, θα κοστίζει 11,99 δολ. τον μήνα.

Οι αυξήσεις των τιμών έρχονται καθώς η Disney συνεχίζει να σπρώχνει τους πελάτες προς τα πακέτα της προκειμένουν να παίρνουν περισσότερα για λιγότερα.

Η Disney θα συνεργαστεί επίσης με την Warner Bros. Discovery για να προσφέρει ένα πακέτο, το οποίο θα περιλαμβάνει τα Disney+, Hulu και Max μαζί. Τον Ιούλιο, οι εταιρείες ανακοίνωσαν ότι το πακέτο θα είναι διαθέσιμο αντί 16,99 δολαρίων με διαφημίσεις και αντί 29,99 δολαρίων χωρίς διαφημίσεις, σημειώνοντας «εξοικονόμηση 38% σε σύγκριση με την τιμή των υπηρεσιών όταν αγοράζονται ξεχωριστά».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider