Η Meta αποκάλυψε το νέο Quest 3S - Πολύ φθηνότερο από το προηγούμενο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Meta αποκάλυψε το νέο Quest 3S - Πολύ φθηνότερο από το προηγούμενο
Η Meta ανακοίνωσε το Quest 3S, το τελευταίο μοντέλο μάσκας εικονικής πραγματικότητας που προήλθε από το εργαστήριο Reality Labs της εταιρείας και θα κοστίζει λιγότερο από το αμέσως προηγούμενο μοντέλο. 

Η Meta παρουσίασε το Quest 3S, το τελευταίο μοντέλο μάσκας εικονικής πραγματικότητας που δημιούργησε η μονάδα Reality Labs της εταιρείας. Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του νέου headset... θα κοστίζει πολύ λιγότερο σε σύγκριση με το αμέσως προηγούμενο μοντέλο.

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στο κοινό από τις 15 Οκτωβρίου στην τιμή λιανικής των 299 δολάριων, από 499 δολάρια που ήταν η τιμή εκκίνησης για το Quest 3 του 2023. Η μάσκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση ταινίας, καθώς και για εφαρμογές fitness και gaming. Η Meta περιέγραψε το προϊόν ως έναν υπολογιστή πολλαπλών εργασιών που μπορεί να ανταγωνιστεί το αξίας 3.499 δολαρίων headser Vision Pro που παρουσίασε η Apple τον Φεβρουάριο.

Εκτός από το Quest 3S, η Meta παρουσίασε επίσης το τελευταίο πρωτότυπο των smart γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας, ενώ ανακοίνωσε μια σειρά νέων χαρακτηριστικών για το chatbot τεχνητής νοημοσύνης.

Σημειώνεται ότι οι προηγούμενες συσκευές Quest της Meta αναδείχθηκαν ως τα VR headsets με τις υψηλότερες πωλήσεις, χάρη στο ισχυρό μάρκετινγκ αλλά και τη χαμηλότερη τιμή τους σε σχέση με αντίστοιχα προϊόντα ανταγωνιστών της Meta.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Meta, το γράμμα «S» στο Quest 3S είναι για την λέξη Start (=Εκκίνηση) και είναι μια προτροπή για εκκίνηση στον κόσμο του VR.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider