Logitech: Αναθεωρεί το guidance μετά τις ισχυρές επιδόσεις β' τριμήνου

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Logitech: Αναθεωρεί το guidance μετά τις ισχυρές επιδόσεις β' τριμήνου
Η Logitech International αναθεώρησε ανοδικά τo outlook για το 2024 μετά από ισχυρές επιδόσεις και αύξηση της ζήτησης το δεύτερο τρίμηνο, ανακοίνωσε την Τρίτη η εταιρεία κατασκευής πληκτρολογίων και ποντικιών υπολογιστών.

Η Logitech International αναθεώρησε ανοδικά τo outlook για το 2024 μετά από ισχυρές επιδόσεις και αύξηση της ζήτησης το δεύτερο τρίμηνο, ανακοίνωσε την Τρίτη η εταιρεία κατασκευής πληκτρολογίων και ποντικιών υπολογιστών.

Η ελβετοαμερικανική εταιρεία τεχνολογίας αναμένει τώρα τις πωλήσεις της για ολόκληρο το έτος να κυμανθούν από 4,39 δισ. έως 4,47 δισ. δολάρια, σε σύγκριση με το προηγούμενο guidance που «έβλεπε» από 4,34 έως 4,43 δισ. δολάρια.

Τα λειτουργικά κέρδη της εταιρείας εκτός GAAP (λογιστικό πλαίσιο που έχει εγκριθεί και υιοθετηθεί από την Αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς) αυξήθηκαν 5% στα 193 εκατ. δολάρια το τρίμηνο που έληξε τον Σεπτέμβριο, ξεπερνώντας την πρόβλεψη της συναίνεσης των αναλυτών για 176 εκατομμύρια δολάρια σε δημοσκόπηση της Visible Alpha.

Η εταιρεία, της οποίας τα άλλα προϊόντα περιλαμβάνουν επίσης ηχεία για κινητά και κάμερες web, ανακοίνωσε ότι τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 6% στα 1,12 δισ. δολάρια, ξεπερνώντας την πρόβλεψη για 1,10 δισ. δολάρια.

«Τα ισχυρά μας αποτελέσματα και η συνολική επιχειρηματική δυναμική μας δίνουν την αυτοπεποίθηση να αυξήσουμε τις ετήσιες προοπτικές μας», δήλωσε ο οικονομικός διευθυντής της Logitech, Matteo Anversa.

Τα στοιχεία συνέχισαν την επιστροφή στην αύξηση των πωλήσεων στη Logitech, η οποία αντιμετώπισε τη χαμηλότερη ζήτηση μετά από μία έκρηξη λόγω πανδημίας, καθώς οι άνθρωποι προμηθεύονταν τον εξοπλισμό της για να εργαστούν από το σπίτι κατά τη διάρκεια των lockdown.

Η εταιρεία, με έδρα τη Λωζάνη της Ελβετίας και το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, δήλωσε ότι αναμένει τα λειτουργικά κέρδη εκτός GAAP να κυμαίνονται μεταξύ 720 και 750 εκατομμυρίων δολαρίων για το έτος, σε σύγκριση με την προηγούμενη πρόβλεψή της από 700 έως 730 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

GM: Ξεπέρασε εύκολα τις προβλέψεις και αναθεωρεί για τρίτη φορά ανοδικά το guidance

Στα 51,2 δισ. δολάρια τα παγκόσμια έσοδα για την EY το οικονομικό έτος 2024

Honda: Ανακαλεί 720.800 μοντέλα στις ΗΠΑ λόγω πιθανής διαρροής καυσίμου

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider