Γιατί χρειάζεσαι μια Event Genius για να διοργανώσεις σωστά ένα event

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γιατί χρειάζεσαι μια Event Genius για να διοργανώσεις σωστά ένα event

Πόσο εξοικειωμένοι είμαστε με τον όρο «Event Genius»; Τον έχετε ξανακούσει; Σας έχει τύχει να γνωρίσετε κάποιον; Ξέρατε πόσο χρήσιμη είναι η ύπαρξη ενός τέτοιου ατόμου για να διοργανωθεί σωστά ένα event;

Το Insider φρόντισε να σας λύσει όλες τις απορίες και για αυτό μίλησε με την Μαρία Πολυμέρη, Event Genius στο CHEFI The Restaurant, τον καλύτερο boutique πολυχώρο της Αθήνας!

Τι είδους εκδηλώσεις μπορεί να διοργανώσει ένα εστιατόριο σαν το CHEFI;

Το CHEFI είναι ένας boutique πολυχώρος που μπορεί να διοργανώσει γάμους, βαπτίσεις, γενέθλια, εταιρικά events και κάθε είδους party.

Τι το ξεχωριστό προσφέρει ο χώρος του CHEFI σε εκδηλώσεις όπως ο γάμος, η βάπτιση ή ένα εταιρικό event;

Το CHEFI είναι original & unique για τα ελληνικά δεδομένα. Για παράδειγμα, το εξαιρετικό φαγητό, το φιλικό σέρβις και η ζεστή ατμόσφαιρα του χώρου είναι συστατικά που δεν τα βρίσκεις εύκολα στο χώρο της εστίασης. Για αυτό και το CHEFI είναι πραγματικά μοναδικό.

Πόσο εύκολη είναι η διαχείριση των απαιτήσεων του εκάστοτε πελάτη;

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, πολύ εύκολη. Κάθε πελάτης έχει συγκριμένες απαιτήσεις και για αυτό το λόγο τον σεβόμαστε και τον αντιμετώπιζουμε με ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο ώστε να τον ικανοποιήσουμε στο έπακρο.

Θα μπορούσατε να μας πείτε 3 tips για το τι καθιστά επιτυχημένο ένα event;

Πάνω απ' όλα, δίνουμε βάση στη fun & fantastic εξυπηρέτηση. Έπειτα, δεν θα θέλαμε να το παινευτούμε, αλλά έχουμε το καλύτερο φαγητό του κόσμου! Και φυσικά, πάντα προσφέρουμε αυτό που θέλει ο πελάτης.

Το CHEFI είναι ένα από τα λίγα εστιατόρια που δίνουν έμφαση στη χρήση των social media. Για ποιο λόγο;

Κάθε μας κίνηση πρέπει να συμβαδίζει με την εποχή που ζούμε. Τo 2018, μπορούμε να ζούμε χωρίς τα social media; Όχι! Και αυτό για πολλούς λόγους: φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, αναπτύσσουν τις σχέσεις, ενισχύουν εμπειρίες και προάγουν νέες ιδέες. Το CHEFI έχει μάθει να πορεύεται με αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά και για αυτό θα μας βρείτε στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Τι το ιδιαίτερο προσφέρετε όσον αφορά το menu σας σε τέτοιες εκδηλώσεις;

Θα ακουστεί υπερβολικό, αλλά θα το ξαναπούμε: το καλύτερο φαγητό του κόσμου (και finger food)! Ό,τι επιθυμεί κάθε ζευγάρι, κάθε εταιρεία θα το βρει σε εμάς.

Ποιες είναι ακριβώς οι αρμοδιότητες μίας Event Genius, όπως εσείς;

Να κάνει πραγματικότητα την εκδήλωση των ονείρων σου… με genius τρόπο. Είναι τόσο απλό όσο ακούγεται.

Πώς μπορεί να σας προσεγγίσει κάποιος για να μάθει όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζονται για να διοργανώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εκδήλωσή του στο CHEFI;

Nα επικοινωνήσει με την Event Genius φυσικά! Είτε τηλεφωνόντας στο 2106815774 είτε στέλνοντας ένα e-mail στο [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες:

CHEFI The Restaurant: Περικλέους 31, Χαλάνδρι.

Επικοινωνία: Τηλ. 210 68 15 774 / E-mail: [email protected]

Facebook: www.facebook.com/chefitherestaurant

Twitter: https://twitter.com/ChefiRestaurant

Instagram: https://www.instagram.com/chefi_the_restaurant/

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider