Ο Οικονόμου επιμένει κατά του Τσίπρα για Κούλογλου - Αποστολόπουλο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Οικονόμου επιμένει κατά του Τσίπρα για Κούλογλου - Αποστολόπουλο
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζει πως «περιμένουμε την αντίδραση του κ. Τσίπρα στην αμαύρωση της πατρίδας μας».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ζήτησε εκ νέου την Τετάρτη από τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση για τις αναφορές που είχε κάνει ο διασώστης Ι. Αποστολόπουλος κατά του Λιμενικού Σώματος και της κυβέρνησης σχετικά με την αντιμετώπιση προσφύγων και μεταναστών στο Αιγαίο, παρουσία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου.

Σε σχετική δήλωση και με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Ρόδο και την Σύμη, ο κ. Οικονόμου αναφέρει «άραγε θα τολμήσει να κοιτάξει στο πρόσωπο τους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος, ρωτώντας τους εάν "διαπράττουν εγκλήματα στο Αιγαίο";».

Ακόμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζει πως «περιμένουμε την αντίδραση του κ. Τσίπρα στην αμαύρωση της πατρίδας μας. Γιατί όποιος δεν αντιδρά μπροστά σε κάτι τέτοιο και σιωπά, συναινεί».

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Οικονόμου:

«Μια μέρα μετά την αποκάλυψη της σκαιάς κατασυκοφάντησης του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος και της Ελλάδας, υπό τη συμπαράσταση και κάλυψη του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κούλογλου - μια μέρα μετά τη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ για το αν επισήμως αποδέχεται και επικροτεί το άγος αυτό, ο κ. Τσίπρας επισκέπτεται σήμερα τη Ρόδο και τη Σύμη.

Άραγε θα τολμήσει να κοιτάξει στο πρόσωπο τους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος, ρωτώντας τους εάν "διαπράττουν εγκλήματα στο Αιγαίο", εάν "αντί να διασώζουν ανθρώπους στη θάλασσα, πετούν τους ανθρώπους στη θάλασσα", εάν "τους παρατάνε στην ανοιχτή θάλασσα, χωρίς τροφή, νερό ή οποιοδήποτε μέσο για να καλέσουν σε βοήθεια";

Κατά την διάρκεια της περιοδείας του σήμερα από τη Ρόδο μέχρι τη Σύμη περιμένουμε την αντίδραση του κ. Τσίπρα στην αμαύρωση της Πατρίδας μας. Γιατί όποιος δεν αντιδρά μπροστά σε κάτι τέτοιο και σιωπά, συναινεί».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας να απαντήσει αν ασπάζεται τη στάση Κούλογλου για το Λιμενικό Σώμα

Τσίπρας: Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να προκηρύξει εκλογές πριν από τον χειμώνα

gazzetta
gazzetta reader insider insider