Στην Ιταλία για δουλειές ο Μασκ - Συνάντηση με την Μελόνι

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στην Ιταλία για δουλειές ο Μασκ - Συνάντηση με την Μελόνι
Στο πλαίσιο της «ευρωπαϊκής περιοδείας» του επιχειρηματία, οποίος θα συναντηθεί την Παρασκευή με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, αναμένεται να συναντηθεί την Πέμπτη με τον επικεφαλής της Tesla και της Twitter, Έλον Μασκ, στο πλαίσιο επαφών που έχει ο επιχειρηματίας στην Ευρώπη.

Άτομα με γνώση του θέματος είπαν στο Reuters πως η συνάντηση Μασκ - Μελόνι γίνεται στο πλαίσιο της «ευρωπαϊκής περιοδείας» του επιχειρηματία, οποίος θα συναντηθεί την Παρασκευή με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Μακρόν δήλωσε ότι θα προωθήσει τη Γαλλία στον Μασκ ως πιθανή τοποθεσία για την κατασκευή εργοστασίου ηλεκτρικών οχημάτων (EV), καθώς και για τεχνολογικά ζητήματα.

Νωρίτερα την Πέμπτη, ο Μασκ και ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών, Αντόνιο Ταγιάνι, είχαν μια συζήτηση για τους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας και της αεροδιαστημικής.

«Έτοιμοι να συνεργαστούμε για τις προκλήσεις της εποχής μας, όπως η κυβερνοασφάλεια» σημείωσε ο Ιταλός ΥΠΕΞ με ανάρτηση του στο Twitter.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Γαλλία σε Μασκ: «Το επόμενο Gigafactory της Tesla να γίνει εδώ» αλλά και... απειλή «έξωσης» για το Twitter

gazzetta
gazzetta reader insider insider