Παπαθανάσης: Εντάσσεται στο Ταμείο Ανάκαμψης έργο 1 εκατ. για στέγαση των ευάλωτων του Δ. Αθηναίων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παπαθανάσης: Εντάσσεται στο Ταμείο Ανάκαμψης έργο 1 εκατ. για στέγαση των ευάλωτων του Δ. Αθηναίων
Υπουργείο ευθύνης και χρηματοδότησης του έργου είναι το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και φορείς υλοποίησης η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ και ο Δήμος Αθηναίων.

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Νίκου Παπαθανάση, εντάσσεται στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας το έργο «Κοινωνική στέγαση για τις πλέον ευάλωτες ομάδες - Δήμος Αθήνας», συνολικού προϋπολογισμού 1.032.114 ευρώ, το οποίο αφορά στην ανακαίνιση αδρανούς στεγαστικού αποθέματος του Δήμου Αθηναίων και στην ένταξή του σε ένα δίκτυο οικονομικά προσιτής κατοικίας με στόχο την παροχή στεγαστικής υποστήριξης σε ευάλωτες κατηγορίες του πληθυσμού που βρίσκονται σε στεγαστική επισφάλεια.

Όπως διευκρινίζει σχετική ανακοίνωση, υπουργείο ευθύνης και χρηματοδότησης του έργου είναι το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και φορείς υλοποίησης η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ και ο Δήμος Αθηναίων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Εφορία: «Κλειδώνουν» οι δηλώσεις ΦΠΑ από το 2024

Υπερταμείο - ΕΤΑΔ: Έρχεται mega διαγωνισμός για την αξιοποίηση 35 χιλ. ακινήτων – «Προσκλητήριο» σε ιδιώτες για συνεργασίες και μακροχρόνιες 

Ρεύμα: Ξεκινά η ανάκτηση υπερεσόδων των προμηθευτών – Στα 275 εκατ. στο πρώτο 11μηνο

gazzetta
gazzetta reader insider insider