Βρετανία: Διεθνής διάσκεψη τον Οκτώβριο για την προσέλκυση επενδύσεων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βρετανία: Διεθνής διάσκεψη τον Οκτώβριο για την προσέλκυση επενδύσεων
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ σκοπεύει να συγκεντρώσει έως και 300 ηγετικά στελέχη επιχειρήσεων φιλοδοξώντας να προσελκύσει επενδύσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η κυβέρνηση Στάρμερ ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει στις 14 Οκτωβρίου διεθνή διάσκεψη για την προσέλκυση επενδύσεων στη Βρετανία.

Ο πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ σκοπεύει να συγκεντρώσει έως και 300 ηγετικά στελέχη επιχειρήσεων φιλοδοξώντας να προσελκύσει επενδύσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ντάουνινγκ Στριτ.

Ο υπουργός Επιχειρηματικότητας Τζόναθαν Ρέινολντς θα προσπαθήσει να πείσει τους υποψήφιους επενδυτές ότι η χώρα του είναι ένας ώριμος εμπορικός εταίρος που θα επιτρέψει στις βρετανικές επιχειρήσεις να καταστρώσουν σχέδια για βιώσιμες επενδύσεις και οικονομική ανάπτυξη την επόμενη δεκαετία.

Ο Κιρ Στάρμερ, του οποίου το Εργατικό Κόμμα επέστρεψε θριαμβευτικά στην εξουσία ύστερα από 14 χρόνια στην αντιπολίτευση, έχει αναδείξει την οικονομική ανάπτυξη σε προτεραιότητα της κυβέρνησής του. Στοχεύει σε ανάπτυξη της τάξης του 2,5%, ανάλογη με τους ρυθμούς πριν από την οικονομική κρίση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Βρετανία: Τουλάχιστον 90 συλλήψεις μετά τις ταραχές σε αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις

gazzetta
gazzetta reader insider insider