Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 - Τελετή Έναρξης: Η έντονη βροχόπτωση έχει οδηγήσει σε αποχωρήσεις θεατών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 - Τελετή Έναρξης: Η έντονη βροχόπτωση έχει οδηγήσει σε αποχωρήσεις θεατών
Η έντονη βροχόπτωση έχει επηρεάσει την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, καθώς ο κόσμος που είχε εφοδιαστεί με αδιάβροχα έχει αρχίσει να αποχωρεί

Η έντονη βροχόπτωση έχει επηρεάσει την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, καθώς ο κόσμος που είχε εφοδιαστεί με αδιάβροχα έχει αρχίσει να αποχωρεί ενώ η παρέλαση των σκαφών που μεταφέρουν τις αποστολές των χωρών συνεχίζεται κατά μήκος του ποταμού Σηκουάνα. Η τελετή μάλιστα άρχισε στις 20:30 ώρα Ελλάδας και θα διαρκέσει περισσότερο από τρεις ώρες.

Η βροχή, μάλιστα, επηρεάζει το έργο και των εκπροσώπων του Τύπου που έχουν βρεθεί στη γαλλική πρωτεύουσα για να καλύψουν τη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού, με... μόνιτορ που μεταδίδουν την Τελετή να... καίγονται.

Ωστόσο, υπάρχουν και οι... αποφασισμένοι, όπως μία θεατής που ήρθε αποφασισμένη με αδιάβροχο και ομπρέλα και όπως μας τόνισε η βροχή δεν θα της στερούσε την παρουσία της στην Τελετή Έναρξης, η οποία είναι μία εμπειρία που μπορεί να έχεις «μια φορά στη ζωή», όπως μας είπε.

«Ξέρουμε το Παρίσι», πρόσθεσε γελώντας και κατέληξε «Ακόμα κι αν βρέχει, είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι: Ξεκίνησε η τελετή έναρξης στον Σηκουάνα - Δείτε live

gazzetta
gazzetta reader insider insider