ΣΥΡΙΖΑ για παραίτηση Λιβανού: Δεν κρύβεται η ακραία ψηφοθηρία της ΝΔ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ για παραίτηση Λιβανού: Δεν κρύβεται η ακραία ψηφοθηρία της ΝΔ
Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, «η πολιτική αναισθησία του κ. Λιβανού χαρακτηρίζει όλη την κυβέρνηση».

Επιθετική ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την παραίτηση του Σπήλιου Λιβανού από τη θέση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σε σχετική ανακοίνωση, η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει πως «η παραίτηση δεν μπορεί να κρύψει την ακραία ψηφοθηρία της ΝΔ σε βάρος πολιτών με αφορμή φυσικές καταστροφές», προσθέτοντας ότι «η πολιτική αναισθησία του κ. Λιβανού χαρακτηρίζει όλη την κυβέρνηση, που μοίρασε διχίλιαρα με εκλογική υστεροβουλία μετά την τελευταία κακοκαιρία και το επιτελικό φιάσκο».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Η παραίτηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λιβανού μετά την κατακραυγή δεν μπορεί να κρύψει την ακραία ψηφοθηρία της ΝΔ σε βάρος πολιτών με αφορμή φυσικές καταστροφές.

Δεκαπέντε χρόνια μετά ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να ζητήσει την παραίτηση του κ. Λιβανού, αν και ακολουθεί την ίδια ακριβώς συνταγή εξαπάτησης. Η πολιτική αναισθησία του κ. Λιβανού χαρακτηρίζει όλη την κυβέρνηση, που μοίρασε διχίλιαρα με εκλογική υστεροβουλία μετά την τελευταία κακοκαιρία και το επιτελικό φιάσκο.

Ο ελληνικός λαός όμως αυτή τη φορά τους έχει μάθει καλά και στις κάλπες τους ετοιμάζει μια δική του, αυτή τη φορά, «εποποιία».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider