ΗΠΑ: Πιθανό διάγγελμα Μπάιντεν για τα ιπτάμενα αντικείμενα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΠΑ: Πιθανό διάγγελμα Μπάιντεν για τα ιπτάμενα αντικείμενα
Είναι πιθανό να γίνει πριν από την επίσημη επίσκεψη του προέδρου στην Πολωνία, που είναι προγραμματισμένη στις 20 Φεβρουαρίου.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, είναι πιθανό να κάνει επίσημο διάγγελμα για το ιπτάμενο μπαλόνι από την Κίνα που οι ΗΠΑ θεωρούν ότι είχε κατασκοπευτική δράση και άλλα ιπτάμενα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg.

Το διάγγελμα του Μπάιντεν είναι πιθανό να γίνει πριν από την επίσημη επίσκεψη του προέδρου στην Πολωνία, που είναι προγραμματισμένη στις 20 Φεβρουαρίου.

Εάν το διάγγελμα γίνει τελικά, θα είναι οι πρώτες επίσημες δηλώσεις του Μπάιντεν για το θέμα των ιπτάμενων αντικειμένων απ' όταν η πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ κατέρριψε το κατασκοπευτικό μπαλόνι από την Κίνα πριν από 11 μέρες.

Εφόσον ο Μπάιντεν μιλήσει, θα θελήσει να καθησυχάσει τους Αμερικανούς πολίτες για το ότι δεν υπάρχει λόγο ανησυχίας για τα καταρριφθέντα αντικείμενα, ενώ θα υπογραμμίσει πως η κυβέρνηση του έλαβε όλα τα μέτρα για την εξασφάλιση της εθνική ασφάλειας των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Στο νερό ο πύραυλος των 400.000 δολαρίων – Πώς οι Αμερικανοί έχασαν τον στόχο κυνηγώντας μπαλόνια

gazzetta
gazzetta reader insider insider