Τσαπανίδου: Ο κ. Μητσοτάκης το βάζει στα πόδια για άλλη μια φορά από το ντιμπέιτ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τσαπανίδου: Ο κ. Μητσοτάκης το βάζει στα πόδια για άλλη μια φορά από το ντιμπέιτ
«Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης, που λέει συνεχώς ότι το δίλημμα των εκλογών είναι "Μητσοτάκης ή Τσίπρας", φοβάται τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πυρά» εναντίον του πρωθυπουργού εξαπολύει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Πόπη Τσαπανίδου σχετικά με τη διεξαγωγή ντιμπέιτ μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών, αναφέροντας πως «είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης, που λέει συνεχώς ότι το δίλημμα των εκλογών είναι "Μητσοτάκης ή Τσίπρας", φοβάται τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα».

H ανακοίνωση της κ. Τσαπανίδου

Ο κ. Σκέρτσος επιβεβαίωσε σήμερα αυτό που από χθες είχαμε προβλέψει. Ότι ο κ. Μητσοτάκης για άλλη μια φορά το βάζει στα πόδια από την τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης, που λέει συνεχώς ότι το δίλημμα των εκλογών είναι "Μητσοτάκης ή Τσίπρας", φοβάται τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα. Οι πολίτες όμως έχουν βγάλει ήδη τα συμπεράσματά τους.

Τέλος, την χώρα διεθνώς την έχει πλήξει πολλαπλώς η κυβέρνηση των παράνομων παρακολουθήσεων και της καταρράκωσης του κράτους δικαίου. Δεν το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, αλλά τα δεκάδες δημοσιεύματα και πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου. Αν ο κ. Σκέρτσος είναι περήφανος γι' αυτά είναι δικαίωμά του, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αισθάνεται ντροπή.

Όσο για τις δηλώσεις, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία είναι "εθνική, δημοκρατική και ηθική εξαίρεση", σε εκπρόσωπο ενός "Τραμπ" παραπέμπουν και όχι μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής δημοκρατικής κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Στην Βουλή οι στρατιώτες του Αλέξη, Με εγκύκλιο μαζεύουν την χολή κατά του θύματος Γεωργούλη, Παγουλάτος στον ΟΟΣΑ

Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης αποφεύγει το ντιμπέιτ γιατί δεν εμπιστεύεται τον εαυτό του

Με τον Μητσοτάκη το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ - «Γυρίζουμε πίσω ή προχωράμε μπροστά»

gazzetta
gazzetta reader insider insider