Συνάντηση Μητσοτάκη με Χαρδαλιά, για την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνάντηση Μητσοτάκη με Χαρδαλιά, για την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής
Ο κ. Χαρδαλιάς αναμένεται να παραιτηθεί από την κυβερνητική του θέση προκειμένου να κατέλθει στις εκλογές για την Περιφέρεια. 

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε την Τρίτη συνάντηση με τον τωρινό υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά, που αποτελεί την επιλογή του κόμματος της ΝΔ για υποψήφιος Περιφερειάρχης στην Αττική, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Χαρδαλιάς ανέπτυξε τις βασικές προτεραιότητες της υποψηφιότητάς του. Ο ίδιος αναμένεται να παραιτηθεί από την κυβερνητική του θέση προκειμένου να κατέλθει στις εκλογές για την Περιφέρεια.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Χαρδαλιάς αποτελεί την επιλογή της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής μετά από το «άδειασμα» του πρωθυπουργού στον τωρινό Περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη. Ο τελευταίος διαβεβαίωσε χθες πως θα σεβαστεί την απόφαση του κόμματος και πως δεν θα «κατέβει» στις περιφερειακές εκλογές.

Νωρίτερα την Τρίτη έγινε γνωστό πως η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει τις υποψηφιότητες του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων, του Κωνσταντίνου Ζέρβα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και του Γιάννη Μώραλη για τον Δήμο Πειραιά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Βουλή: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά πλήρη διαφάνεια για τα γεγονότα που οδήγησαν στο ναυάγιο της Πύλου

gazzetta
gazzetta reader insider insider