Γεωργιάδης για Κασσελάκη: «Καλός σπρίντερ, αλλά η πολιτική είναι μαραθώνιος»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεωργιάδης για Κασσελάκη: «Καλός σπρίντερ, αλλά η πολιτική είναι μαραθώνιος»
Στην πρώτη επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε σε συνέντευξη ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην πρώτη επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, το βράδυ της Κυριακής (17/09), αναφέρθηκε σε συνέντευξη ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο ίδιος, προτού σχολιάσει το πρώτο αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας στον ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις Ένοπλες Δυνάμεις και στις οικογένειες των θυμάτων, για το τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη.

«Εμείς δεν υποτιμούμε και υπερεκτιμούμε κανέναν αντίπαλό μας. Η πολιτική είναι μαραθώνιος, δεν είναι 100άρι, ο κ. Κασσελάκης αποδεικνύεται πως είναι πολύ καλός σπρίντερ, τώρα θα φανεί αν θα είναι καλός μαραθωνοδρόμος» ανέφερε σχετικά με τη νίκη Κασσελάκη.

«Επιτρέψτε μου να κάνω ακόμη ένα σχόλιο που ήθελα να κάνω από χθες. Για εμάς που "πιστεύουμε" στον καπιταλισμό και, όταν λέω εμάς εννοώ εμένα και τον κ. Κασσελάκη παραδείγματος χάρη, υπάρχει η έννοια της επιθετικής εξαγοράς στον καπιταλισμό, δηλαδή μεγάλες εταιρείες όταν περνούν κρίση, δέχονται ξαφνικά από το πουθενά χρηματιστηριακή επίθεση από κεφαλαιοκράτες» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Αυτοί τα αγοράζουν για ένα κομμάτι ψωμί, για ένα πολύ μικρό ποσό και το διαχειρίζονται όπως θέλουν. Κάπως έτσι μοιάζει και η περίπτωση Κασσελάκη, ένας άνθρωπος από το πουθενά, που δεν είχε καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, έγινε μέσα σε 20 ημέρες πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε καταληκτικά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκης στο 45,47%: «Πρώτο βήμα για προοδευτική κυβέρνηση» - Οι δηλώσεις των υποψηφίων

Τσίπρας: Σήμερα μιλάει η βάση του ΣΥΡΙΖΑ

Σβίγκου για εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλη η συμμετοχή σε όλη την Ελλάδα

gazzetta
gazzetta reader insider insider