Σκουρλέτης: Ο Κασσελάκης χτύπησε τον Τσίπρα στην καρδιά

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σκουρλέτης: Ο Κασσελάκης χτύπησε τον Τσίπρα στην καρδιά
«Παραμένει αρχηγός του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ νομότυπα εκλεγμένος σύμφωνα με το καταστατικό, αλλά πολιτικά απονομιμοποιημένος» είπε ο κ. Σκουρλέτης.

Την θέση πως ο Στέφανος Κασσελάκης με την τοποθέτηση του για το «μαξιλάρι» των 37 δισεκατομμυρίων ευρώ «χτύπησε στην καρδιά» τον Αλέξη Τσίπρα διατύπωσε ο Πάνος Σκουρλέτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Αποδομεί πλήρως την πρωθυπουργία Τσίπρα και ενστερνίζεται τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς. Είναι η αντισύριζα προπαγάνδα που υπήρξε από τη ΝΔ» τόνισε.

Και συνέχισε: «Είπε ότι ήταν μνημονιακή επιλογή. Η πιο σκληρή μνημονιακή επιλογή θα ήταν να μην υπήρχε το μαξιλάρι και να υπάρξει πιστοληπτική γραμμή με νέο μνημόνιο. Δεν είναι άρνηση της πορείας του ΣΥΡΙΖΑ αυτά;».

«Παραμένει αρχηγός του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ νομότυπα εκλεγμένος σύμφωνα με το καταστατικό, αλλά πολιτικά απονομιμοποιημένος» είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας την χθεσινοβραδινή συνάντηση Τσίπρα - Σακελλαρίδη, είπε: «Ας μην ενοχοποιούμε συναντήσεις ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν συμπορευτεί εδώ και χρόνια».

Σε ερώτηση αν έπρεπε ο Αλέξης Τσίπρας να έχει παρέμβει κατά τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «κράτησε μια στάση ουδετερότητας στη διαδικασία. Καλώς έκανε, γιατί το άλλο θα είχε τον χαρακτήρα παράδοσης δαχτυλιδιού».

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι «η στάση αυτή θα ήταν πιο αξιόπιστη αν στη δεδομένη στιγμή που η πλευρά Κασσελάκη εργαλειοποιούσε το όνομα του, παρενέβαινε και έλεγε δεν σας επιτρέπω να λέτε ότι σας φύτεψα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως τον γνωρίζαμε τελειώνει, έκλεισε τον κύκλο του» είπε ο κ.Σκουρλέτης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα δεν θα αποδεχθεί ποτέ τα τετελεσμένα της τουρκικής εισβολής και κατοχής στην Κύπρο

Γεωργιάδης: Δεν τίθεται ζήτημα αύξησης του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης

Παπαθανάσης: POS για όλους τους επαγγελματίες από το 2024

gazzetta
gazzetta reader insider insider