ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωψηφοδέλτιο: Οι υποψήφιοι για τις προκριματικές εκλογές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωψηφοδέλτιο: Οι υποψήφιοι για τις προκριματικές εκλογές
Την λίστα με τους υποψηφίους για τις προκριματικές εκλογές κατάρτισης του ευρωψηφοδελτίου, δημοσιοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ το πρωί της Παρασκευής. Οι προκριματικές του κόμματος θα πραγματοποιηθούν στις 14 Απριλίου.

Την λίστα με τους υποψηφίους για τις προκριματικές εκλογές κατάρτισης του ευρωψηφοδελτίου, δημοσιοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι προκριματικές του κόμματος θα πραγματοποιηθούν στις 14 Απριλίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ «πρωτοπορεί με την διαδικασία των προκριματικών εκλογών για την κατάρτιση ενός Ευρωψηφοδελτίου που θα φτιαχτεί από την κοινωνία, για την κοινωνία», υπογραμμίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Στο πλαίσιο της ριζοσπαστικής ανανέωσης, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, παρουσιάζει τους πρώτους υποψηφίους για τις προκριματικές εκλογές της 14ης Απριλίου. Πρόκειται για υποψηφίους, που έχουν ξεχωρίσει για το Ακαδημαϊκό, Επαγγελματικό, αλλά και κοινωνικό τους έργο και που προσδοκούν να βοηθήσουν τη χώρα μας και από μία νέα θέση, ως μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει: «Η ανανέωση των προσώπων, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την Ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, το οποίο αποτελεί δέσμευση».

Αναλυτικά όλα τα ονόματα των υποψηφίων του κόμματος βρίσκονται εδώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Οι παραιτήσεις των στενών συνεργατών του πρωθυπουργού επιβεβαιώνουν την διαπλοκή»

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση ξεπερνά διαρκώς τα όρια

Μίνι ανασχηματισμός μετά την καρατόμηση Παπασταύρου-Μπρατάκου - Σε κλίμα Μπαϊρακτάρη ο Κυριάκος

gazzetta
gazzetta reader insider insider