Εξώδικο της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη στην Έλενα Ακρίτα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εξώδικο της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη στην Έλενα Ακρίτα
Υπογράμμισε «τον προσωπικό και όχι πολιτικό χαρακτήρα της επίθεσης που δέχεται από την Έλενα Ακρίτα», τα σχόλια της οποίας φέρεται να χαρακτήρισε «προσβλητικά και ανήθικα» καθώς τη θίγουν ως άνθρωπο, επαγγελματία αλλά κυρίως ως γυναίκα.

H Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη απάντησε με εξώδικη δήλωσή της στις αναρτήσεις της Έλενας Ακρίτα στο Facebook, που δημοσιεύτηκαν στις 31 Μαρτίου και την 1η Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader.gr, η σύζυγος του πρωθυπουργού δεν άφησε κανένα σημείο των εν λόγω αναρτήσεων ασχολίαστο και απάντησε λεπτομερώς στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, κατά τις ίδιες πηγές, υπογράμμισε «τον προσωπικό και όχι πολιτικό χαρακτήρα της επίθεσης που δέχεται από την Έλενα Ακρίτα», τα σχόλια της οποίας φέρεται να χαρακτήρισε «προσβλητικά και ανήθικα». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για τις αναρτήσεις της Έλενας Ακρίτα, η Μαρέβα Μητσοτάκη τόνισε ότι τη θίγουν ως άνθρωπο, επαγγελματία αλλά κυρίως ως γυναίκα.

Όπως είναι γνωστό, η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτηση της κατηγόρησε την κυρία Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη για «μπίζνες» και άφησε αιχμές για το αδιαφάνεια ως προς τα περιουσιακά της στοιχεία. Τούτου δοθέντος και με δεδομένη την απροθυμία της κυρίας Ακρίτα να ανασκευάσει, η σύζυγος του πρωθυπουργού προανήγγειλε την πρόθεση της να καταθέσει και αγωγή και μήνυση εναντίον της.

Μάλιστα, το Μέγαρο Μαξίμου κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μην αφήσουν τη βουλευτή στο απυρόβλητο χάριν ασυλίας, με την Έλενα Ακρίτα να διαμηνύει ότι θα συμφωνήσει στην άρση της. Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση της κας Ακρίτα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια επί προσωπικού ανάρτηση στο facebook υπερασπιζόμενος τη σύζυγό του.

«Ένας βαθιά καλός και ηθικός άνθρωπος, με τελείως αυτόνομη επαγγελματική διαδρομή, τσαλαπατήθηκε και έγινε πρωτοσέλιδα. Η οικογενειακή μας συνοχή δοκιμάστηκε. Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε και με τα παιδιά μας αν αξίζει να πληρώνει κάνεις αυτό το οικογενειακό τίμημα για να ασχολείται με τα κοινά», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, ενώ εμφανίστηκε διατεθειμένος να πάει και μάρτυρας στο δικαστήριο με εγκαλούμενη την Έλενα Ακρίτα. «Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου», είχε αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Δείτε live τις εργασίες της πρώτης μέρας στο 15ο Συνέδριο της ΝΔ

Χρέη Νοσοκομείων: Μικρή μείωση τον Φεβρουάριο μετά το ρεκόρ 10ετίας - Τι θα δεσμευθεί η κυβέρνηση στο  «ραντεβού» με τους θεσμούς

Aegean: Στις 30 Απριλίου η ΓΣ για τη διανομή μερίσματος

gazzetta
gazzetta reader insider insider