Επίθεση Πολάκη στη Συρεγγέλα - Τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Π. Μαρινάκης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επίθεση Πολάκη στη Συρεγγέλα - Τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Π. Μαρινάκης
Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε την γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Συρεγγέλα, να «το βουλώσει» και «να κάνει καμία δουλειά».

Τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, με αφορμή την σεξιστική επίθεση που εξαπέλυσε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς την γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Συρεγγέλα, την οποία κάλεσε να «το βουλώσει» και «να κάνει καμία δουλειά».

«Ζητάμε τη διαγραφή του»

«Εχθές το βράδυ έγινε ένα απαράδεκτο περιστατικό σε ένα τηλεοπτικό πάνελ τοπικού σταθμού, με την παρουσία της γραμματέως της ΝΔ, της κα Συρεγγέλα, και εκπροσώπων όλων των κομμάτων», ανέφερε μιλώντας στο MEGA, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης. «Παρενέβη τηλεφωνικά ο κ. Πολάκης και πάνω σε έναν έντονο διάλογο είπε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς κατά της κα Συρεγγέλα, κατά μίας πολιτικού αντιπάλου και γυναίκας. Χαρακτηρισμοί οι οποίοι παραπέμπουν σε ακραία κόμματα και επειδή είναι πολύ ευαίσθητος ο ΣΥΡΙΖΑ με τις διαγραφές και τις παραιτήσεις υπουργών, ζητάμε από τον κ. Κασσελάκη να πάρει θέση και σε κάθε περίπτωση να διαγράψει τον κ. Πολάκη. Αν δεν κάνει κάτι ο κ. Κασσελάκης σημαίνει ότι αυτή η συμπεριφορά που όλα αυτά τα χρόνια την αφήνει ανεξέλεγκτη ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι μια συνολική συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί να είμαστε αλά καρτ ευαίσθητοι».

«Να κάνεις καμιά δουλειά - Βουλώστε το επιτέλους»

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Δευτέρας, ο κ Πολάκης μιλώντας τηλεφωνικώς στην εκπομπή «Γεγονότα 2.0» στο Attica TV, κατήγγειλε ότι το υπουργείο Υγείας έχει εξαιρέσει από τη συνταγογράφηση σε δημόσιες δομές όσους πολίτες είναι ανασφάλιστοι. «Μη μιλάς πάνω μου», επαναλάμβανε σε έντονο τόνο αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος προς την κ. Συρεγγέλα, χωρίς να γνωρίζει, όπως είπε ο ίδιος με ποιον μιλάει.

Στη συνέχεια η Μαρία Συρεγγέλα αποκάλεσε ψεύτη τον Παύλο Πολάκη σχετικά με την καταγγελία στην οποία προέβη και όταν ο δεύτερος έμαθε με ποια μιλούσε είπε: «Η κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμιά δουλειά, γιατί δεν ξέρει, με ρωτάει ποιο ΦΕΚ, να δει αυτά που ψηφίσανε». «Να σας πω κύριε Πολάκη, δεν σας φοβόμαστε, ούτε όταν μιλάτε, ούτε όταν μας απειλείτε! Όταν θα μιλάτε, θα μιλάτε με στοιχεία», απάντησε η γραμματέας της ΝΔ.

«Να κόψετε αυτόν τον ακροδεξιό κατήφορο, να σιωπήσετε και να το βουλώσετε επιτέλους! Άντε μπράβο! Να κάνετε αυτό που πρέπει και σιωπή! Γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει!», συνέχισε σε έντονο ύφος ο κ. Πολάκης. Στην ερώτηση της Μαρίας Συρεγγέλα σχετικά με το αν υπάρχει η εγκύκλιος που επικαλείται ο κ. Πολάκης, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας απαντούσε ότι «είναι μια γελοιότητα αυτό που ρωτάει η κ. Συρεγγέλα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider