Γεωργιάδης για Πολάκη: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεωργιάδης για Πολάκη: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο
«Πιστεύω ότι στην κοινωνία μας το "δεν μου αρέσει η φάτσα του άλλου", το έχουμε αφήσει πίσω μας πια» τόνισε.

Στο μικροσκόπιο του Άδωνι Γεωργιάδη βρέθηκε το περιστατικό λεκτικής βίας από τον Παύλο Πολάκη σε βάρος συνεργάτιδος του Υπουργού Υγείας στη Βουλή. Σε συνέντευξή του στο ACTION 24, έκανε λόγο για ένα πάρα πολύ βαρύ περιστατικό διότι «εμείς οι βουλευτές σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που εργάζονται για εμάς, ενέχουμε τη θέση του εργοδότη».

«Στην πραγματικότητα αυτό που έκανε εχθές ο κύριος Πολάκης είναι το αρχέτυπο του bullying του κακού εργοδότη στον εργαζόμενο. Ένας εργοδότης, εν προκειμένω ο βουλευτής Χανίων, επιτίθεται λεκτικά σε μια κυρία η οποία εκείνη την ώρα εργάζεται και της επιτίθεται με τέτοιο τρόπο που εκείνη βάζει τα κλάματα και δεν μπορεί να του απαντήσει γιατί δεν έχει το δικαίωμα του λόγου. Δεν υπάρχει κάτι που να δικαιολογεί ότι ένας άνδρας, ένας βουλευτής, ένας ανώτερος ιεραρχικά σε ένα σώμα να μπορεί να πει σε έναν εργαζόμενο "δεν μου αρέσει η φάτσα σου". Πιστεύω ότι στην κοινωνία μας το "δεν μου αρέσει η φάτσα του άλλου", το έχουμε αφήσει πίσω μας πια» τόνισε.

«Τα δάκρυα της κυρίας Λινού την ώρα που βλέπει και την άλλη κυρία να κλαίει - κλαίνε και οι δύο ταυτόχρονα- είναι μια πολύ ανθρώπινη στιγμή. Πιστεύω ότι τα δάκρυα της κυρίας Λινού εκείνη τη στιγμή διέσωσαν την τιμή του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε. Σχετικά με τη διαγραφή του κ. Πολάκη από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμανε πως είναι μία πολύ πιο εύκολη και καταστατική διαδικασία, ενώ δεν μπορεί να πιστέψει πως ο βουλευτής θα παραμείνει στο κόμμα μετά το επεισόδιο.

«Αν δεν τον διαγράψουν και από το κόμμα και κάνουν απλώς έναν πολιτικό χειρισμό μιας ολιγοήμερης διαγραφής από την Κοινοβουλευτική Ομάδα για να τον φέρουν πίσω, πιστεύω ότι θα είναι η μεγαλύτερη κοροϊδία προς την κοινή γνώμη, τα δικαιώματα των εργαζομένων και των γυναικών. Τη συμπεριφορά του κυρίου Πολάκη δεν την καταδίκασε μόνο η κυρία Λινού δια των δακρύων της, την καταδίκασε ο κύριος Φάμελλος με πολύ εμφατικό τρόπο ως Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, την καταδίκασε ο κύριος Μπάρκας και άλλοι. Πώς θα μείνει σε ένα κόμμα που οι μισοί πια βουλευτές έχουν βγει και έχουν πει ότι είναι απαράδεκτος;» διερωτήθηκε καταληκτικά ο υπ. Υγείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Γαλλία: Χάους στους σιδηροδρόμους μετά το σαμποτάζ - Στον «αέρα» 800.000 επιβάτες

Επίδομα παιδιού: Ανοίγει την Τετάρτη η πλατφόρμα Α21

Προσωρινοί πίνακες για τους 27 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΥΠΑ

gazzetta
gazzetta reader insider insider