Πυρκαγιές: Σύσκεψη υπό τον Κυρ. Μητσοτάκη στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πυρκαγιές: Σύσκεψη υπό τον Κυρ. Μητσοτάκη στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
Σε σύσκεψη με αντικείμενο την κατάσταση από το μέτωπο των πυρκαγιών θα προεδρεύσει την Τρίτη το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε σύσκεψη με αντικείμενο την κατάσταση από το μέτωπο των πυρκαγιών και με τη συμμετοχή κυβερνητικού κλιμακίου στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, θα προεδρεύσει την Τρίτη το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 18:00.

Για τρίτη ημέρα βρίσκεται η Αττική αντιμέτωπη με τον πύρινο εφιάλτη, εξαιτίας της πυρκαγιάς που μαίνεται από το μεσημέρι της Κυριακής (11/8), ενώ αργά τη νύχτα εντοπίστηκε μέσα σε κτίσμα επαγγελματικής χρήσης στο Πάτημα Χαλανδρίου μια απανθρακωμένη σορός η οποία πιθανότητα ανήκει σε γυναίκα.

Το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ενεργοποίησε, σε συνεργασία με όλα τα εμπλεκόμενα υπουργεία, το πλαίσιο της κρατικής αρωγής για τη στήριξη περιοχών της Αττικής που επλήγησαν από την πυρκαγιά της 11ης Αυγούστου 2024, μέρος των οποίων ισχύει και για άλλες περιοχές που επλήγησαν από πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2024.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη βορειοανατολική Αττική

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά τα στοιχεία για τον αριθμό των εναέριων μέσων κατάσβεσης στις πυρκαγιές της Αττικής

ΥΠΕΞ: Θερμές ευχαριστίες στις χώρες που απέστειλαν βοήθεια για τις πυρκαγιές

gazzetta
gazzetta reader insider insider