Τσελίκ για Δένδια: «Προβοκάτορας, τα λόγια του θα πνιγούν στο Αιγαίο»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τσελίκ για Δένδια: «Προβοκάτορας, τα λόγια του θα πνιγούν στο Αιγαίο»
Ο εκπρόσωπος του κόμματος Ερντογάν, ανέφερε ότι «η πόρτα του διαλόγου άνοιξε κατά τη συνάντηση του προέδρου μας με τον Μητσοτάκη».

Mύδρους εξαπέλυσε ο Ομέρ Τσελίκ κατά του Νίκου Δένδια, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου κατά την επίσκεψή του στο Καστελόριζο, αποκαλώντας τον «προβοκάτορα». Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο εκπρόσωπος του κόμματος Ερντογάν, ανέφερε ότι «η πόρτα του διαλόγου άνοιξε κατά τη συνάντηση του προέδρου μας με τον Μητσοτάκη».

Πρόσθεσε ωστόσο πως «ενώ επιδιώκεται αυτή η προσέγγιση, ακραία στοιχεία στην Ελλάδα κάνουν ό,τι μπορούν για να σαμποτάρουν αυτόν τον διάλογο» αναφερόμενος στον υπουργό Εθνικής Άμυνας. Ο Ομέρ Τσελίκ συνέχισε με απαράδεκτες δηλώσεις: «Ο προβοκάτορας Δένδιας, έκανε δηλώσεις που ξεπέρασαν τα όρια. Πήγε στο Καστελόριζο και έκανε δηλώσεις εξηγώντας πώς θα επεκτείνουν τον εξοπλισμό στην Ανατολική Μεσόγειο και στοχοποίησε την Τουρκία».

«Τα λόγια του δεν μπορούν να μας φτάσουν χωρίς να πνιγούν στο Αιγαίο», πρόσθεσε χαρακτηριστικά. «Αυτή η δήλωση του Δένδια είναι μια δήλωση που δεν θέλει τον διάλογο. Το λόμπι του χάους θέλει να υπονομεύσει τις προσπάθειες για διάλογο. Αυτό είναι ακριβώς το αντίθετο από τη δήλωση Μητσοτάκη "να συνεχίσουμε τον διάλογο", ο Δένδιας στοχοποιεί τις δηλώσεις Μητσοτάκη», τόνισε. «Λέει κάτι στον δικό του πρωθυπουργό μέσω της Tουρκίας. Αυτό είναι πρόβλημα της ελληνικής κυβέρνησης» κατέληξε ο Ομέρ Τσελίκ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τουρκία: Συνελήφθη ύποπτος για τον σχεδιασμό επίθεσης σε εκκλησία τον Ιανουάριο στην Κωνσταντινούπολη

Ερντογάν: Η Κριμαία θα πρέπει να επιστραφεί στην Ουκρανία - Η Μόσχα διαφωνεί

Γεραπετρίτης: Επιδιώκουμε γειτονιά ειρήνης - Καμία υποχώρηση στις τουρκικές αξιώσεις

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider