Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια ένα κόμμα νοσταλγίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια ένα κόμμα νοσταλγίας
«Ο κόσμος της παράταξης έχει μνήμη. Τώρα δυόμισι χρόνια πάμε μόνο μπροστά.  Γι’ αυτό θέλω να αξιολογήσετε όλες μας τις επιλογές», είπε.

«Αν καταφέραμε η μισή Κρήτη να γίνει πράσινη, θα καταφέρουμε και η μισή Ελλάδα να γίνει πράσινη», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης από τα Χανιά, πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην Κρήτη, ενώ πρόσθεσε ότι «την ώρα που συνεχίζει η καθοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ θέτουν θέμα ηγεσίας».

Στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με το neakriti, ο κ. Ανδρουλάκης πρόσθεσε ότι «ο απλός κόσμος κράτησε το ΠΑΣΟΚ στα δύσκολα και διατήρησε ζωντανό το όνειρο να επανέλθει ως κεντρικός πόλος» είπε στην έναρξη της ομιλίας του ο πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία του κινήματος Νίκος Ανδρουλάκης.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια ένα κόμμα νοσταλγίας και αυτό αποτυπώθηκε. Όλα αυτά δεν έγιναν με αυτόματο πιλότο. Δέχομαι κάθε κριτική. Προφανώς κάναμε και λάθη. Και επικοινωνιακά και οργανωτικά. Αλλά δεν μπορώ να ακούω θεωρίες», συμπλήρωσε, αφήνοντας αιχμές κατά του συνυποψηφίου του Χάρη Δούκα.

Όπως σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, «ωφελημένος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Συνεχίζει η καθοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να ανεβαίνει, και την ίδια στιγμή κάποιοι θέτουν θέμα ηγεσίας. Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε με αξιοπρέπεια, ελπίδα και προοπτική. Έπρεπε να πάμε στην ΚΕ και να συζητήσουμε τι είναι αυτό που μας έκανε να μην ανέβουμε στο λεκανοπέδιο Αττικής».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης υπεραμύνθηκε των πολιτικών επιλογών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και τόνισε ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να οδηγήσει σε ήττα τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο κόσμος της παράταξης έχει μνήμη. Τώρα δυόμισι χρόνια πάμε μόνο μπροστά. Γι’ αυτό θέλω να αξιολογήσετε όλες μας τις επιλογές», είπε.

«Το ΠΑΣΟΚ πια μπορεί να κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία. Τα διλήμματα για μεγάλη κεντροαριστερά ήταν τα μηνύματα της συντριβής μας. Τρεις φορές ένα κόμμα ξεπέρασε τις μυλόπετρες του δικομματισμού.

Τα δύσκολα είναι μπροστά. Αν γίνουν οι προτάσεις μας πρόγραμμα θα έχουμε λιγότερη ακρίβεια, καλύτερη παιδεία και υγεία και περισσότερη δημοκρατία.

Αν καταφέραμε η μισή Κρήτη να γίνει πράσινη, θα καταφέρουμε και η μισή Ελλάδα να γίνει πράσινη. Θα κατακτήσουμε την κορυφή μέσα από το δύσκολο και αντισυμβατικό μονοπάτι σύγκρουσης με όλα τα συμφέροντα που καθηλώνοντας την κοινωνία μας», τόνισε ακόμη στην ομιλία του ο κ. Ανδρουλάκης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Δούκας: Παλεύουμε κάθε μέρα να αλλάξουμε σελίδα κόντρα σε εδραιωμένα συστήματα

Κασσελάκης: Άφησα τη ζωή μου για να υπάρξω στον ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Μεγάλο το ενδιαφέρον από διεθνείς επενδυτές για την Ελλάδα

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider