ΣΥΡΙΖΑ: Με ιδιωτικοποιήσεις και απευθείας αναθέσεις δεν κερδίζεται καμία μάχη απέναντι στην ακρίβεια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Με ιδιωτικοποιήσεις και απευθείας αναθέσεις δεν κερδίζεται καμία μάχη απέναντι στην ακρίβεια
Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «τα αριθμητικά δεδομένα αποτυπώνουν ξεκάθαρα πως η κυβέρνηση της ΝΔ έχει μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων, αδιαφορώντας πλήρως για την κοινωνική πλειοψηφία».

«Τη στιγμή που ο κ. Μητσοτάκης πανηγυρίζει οπαδικά με την... εντεκάδα των ιδιωτικοποιήσεων, η ελληνική κοινωνία βλέπει τους κόπους της να πηγαίνουν ανεξέλεγκτα και αδιαφανώς σε ιδιώτες», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσίευσή του στο Facebook.

Σε ανακοίνωση του με τίτλο «με ιδιωτικοποιήσεις και απευθείας αναθέσεις δεν κερδίζεται ποτέ και καμία μάχη απέναντι στην ακρίβεια», ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ειδικότερα ότι «ο κ. Μητσοτάκης μας είπε πως τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις που έχει πραγματοποιήσει η κυβέρνησή του ανέρχονται στα 7,8 δισ. ευρώ. Δεν μας είπε, όμως, πως η κυβέρνησή του έχει σκορπίσει πάνω από 15 δισ. ευρώ, κατά τη διάρκεια της θητείας του, σε απευθείας αναθέσεις». «Και βεβαίως», προσθέτει, «δεν είπε κουβέντα για τους όρους, τα κέρδη για τους ιδιώτες και το πόσο επιβαρύνεται το κόστος διαβίωσης των πολιτών, τόσο από τις ιδιωτικοποιήσεις όσο και από τις αναθέσεις».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ακόμη πως «τα αριθμητικά δεδομένα αποτυπώνουν ξεκάθαρα πως η κυβέρνηση της ΝΔ έχει μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων, αδιαφορώντας πλήρως για την κοινωνική πλειοψηφία».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Άμεση Δράση: Υπεγράφη η ΚΥΑ για την οικονομική ανταμοιβή των αστυνομικών

Μητσοτάκης: Με την Αττική Οδό συμπληρώθηκε μια «11άδα» αποκρατικοποιήσεων με συνολικά έσοδα 7,8 δισ. ευρώ

Βουλή: Υπερψηφίστηκε στην αρμόδια επιτροπή η κύρωση του Κώδικα ΦΠΑ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider