ΣΥΡΙΖΑ: Απέρριψε η Επιτροπή Δεοντολογίας το αίτημα διαγραφής Κασσελάκη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Απέρριψε η Επιτροπή Δεοντολογίας το αίτημα διαγραφής Κασσελάκη
Με ψήφους 8 έναντι 6 η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απέρριψε το αίτημα του Θέμη Μουμουλίδη για διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη. Συγκεκριμένα η πλειοψηφία του οργάνου αποφάσισε να τεθεί στο αρχείο η υπόθεση χωρίς να την εξετάσει επί της ουσίας

Στο τηλεγράφημα με τίτλο «Απέρριψε η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ το αίτημα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη» να διορθωθεί ο τίτλος ως εξής: «Η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να τεθεί στο αρχείο η υπόθεση με το αίτημα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη»

Επίσης να διορθωθεί το κείμενο του τηλεγραφήματος ως εξής:

Με ψήφους 8 έναντι 6 η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αποφάσισε να τεθεί στο αρχείο η υπόθεση σχετικά με το αίτημα του Θέμη Μουμουλίδη για διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη. χωρίς να την εξετάσει επί της ουσίας.

Υπενθυμίζεται πως η Κεντρική Επιτροπή θα συνεδριάσει εκτάκτως το Σάββατο για τη διαγραφή Κασσελάκη. Στο επίκεντρο της συνεδρίασης θα τεθεί το ζήτημα του εξώδικου που απέστειλε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη και να εκτιμήσουν τον τρόπο με τον οποίο θα απαντηθεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Αποδέχεται με αιχμές την πρόσκληση Πολάκη

Αναβάλλεται η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ που είχε προγραμματιστεί για αύριο

Μητσοτάκης: Η γεωπολιτική κατάσταση και η κατάσταση ασφαλείας στην Ευρώπη καθιστούν επιτακτική τη διεύρυνση

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider