Ταξιδάκι στην Αθήνα; 6 εναλλακτικές εμπειρίες που θα σε ενθουσιάσουν!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ταξιδάκι στην Αθήνα; 6 εναλλακτικές εμπειρίες που θα σε ενθουσιάσουν!
Η Αθήνα είναι μια πόλη που δεν μπορείς ποτέ να βαρεθείς, αφού σε κάθε γωνιά της, κρύβει και κάτι διαφορετικό… κάτι που περιμένει για να σε εκπλήξει ευχάριστα!

Προγραμματίζεις φθινοπωρινό ταξιδάκι στην όμορφη Αθήνα και αναζητάς κάτι διαφορετικό να κάνεις, αφού έχεις επισκεφθεί πολλές φορές την Ακρόπολη, το Μοναστηράκι και όλα τα δημοφιλή αξιοθέατα και γειτονιές της πρωτεύουσας; Η Αθήνα είναι μια πόλη που δεν μπορείς ποτέ να βαρεθείς, αφού σε κάθε γωνιά της, κρύβει και κάτι διαφορετικό… κάτι που περιμένει για να σε εκπλήξει ευχάριστα! Φτάνει να ξέρεις τι να ψάξεις και πού να το ψάξεις. Εσύ, φρόντισε μόνο να κλείσεις έγκαιρα τη διαμονή σου στο Oniro City Kolonaki και να αποφασίσεις ποιες από τις πιο κάτω εναλλακτικές εμπειρίες θα εντάξεις στο πρόγραμμα για το ερχόμενο ταξίδι σου!

Μουσείο Ψευδαισθήσεων

Μια εμπειρία άκρως ενδιαφέρουσα, ακόμη και σοκαριστική θα μπορούσαμε να πούμε! Σε αυτό το… αλλιώτικο μουσείο, θα έρθεις σε επαφή με ένα κόσμο που θα σε κάνει να μην πιστεύεις στα μάτια σου! Θα εξερευνήσεις πολυάριθμες οπτικές, διαδραστικές και φωτογραφικές ψευδαισθήσεις που θα μπερδέψουν το μυαλό σου, θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου και – είμαστε βέβαιοι γι’ αυτό – θα βγάλεις τις πιο πρωτότυπες φωτογραφίες! Μετά από αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία, η έκφραση «τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται» θα αποκτήσει για σένα μια εντελώς νέα διάσταση!

Λίμπα Rage Room

Όπως λέει και τ’ όνομά του, αυτό είναι το μέρος που επισκέπτεσαι για… να τα κάνεις όλα λίμπα, χωρίς να βρεθείς λίγα λεπτά αργότερα σ’ ένα περιπολικό με χειροπέδες, οδεύοντας προς το τμήμα! Αν λοιπόν θέλεις κάπου να ξεσπάσεις, να εκτονωθείς, να βγάλεις από μέσα σου όοοοσο θυμό και όσα νεύρα έχεις, θα πας στο Λίμπα Rage Room, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Oniro City Kolonaki, θα φορέσεις την προστατευτική σου στολή και θα τα σπάσεις όλα… με την ψυχή σου!

Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής

Στο Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής, η νοσταλγία… δίνει ρέστα – αν είσαι «κάπου εκεί στα 30 και βάλε» όπως έλεγε κάποτε η Αννούλα η Βίσση. Το μοναδικό στο είδος του μουσείο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, συγκεντρώνει εκθέματα από το χώρο της πληροφορικής και όχι μόνο, από τη δεκαετία του 1970 μέχρι και τη δεκαετία του 1990. Οι πρώτοι προσωπικοί υπολογιστές, οι πρώτες μνήμες RAM, το πρώτο mouse, θρυλικές παιχνιδοκονσόλες, joysticks, παιχνίδια σε δισκέτες και παλιά κινητά είναι μόνο μερικά από τα αναρίθμητα ιστορικά εκθέματα που θα σε εντυπωσιάσουν αλλά και θα σε συγκινήσουν σε αυτό το must-visit μουσείο.

Etherfloat

Πώς είπατε;
Πάμε να το κάνουμε πιο λιανά. Πρόκειται για μια ειδικά διαμορφωμένη δεξαμενή που παράγει ισχυρή άνωση. Τι σημαίνει αυτό για σένα; Ότι ξαπλώνεις ανάσκελα μέσα στη δεξαμενή αυτή, επιπλέεις στην επιφάνειά της και αισθάνεσαι σαν να μην έχεις βάρος – σαν να βρίσκεσαι στο διάστημα. Αυτή η διαδικασία είναι το λεγόμενο floating, το οποίο σε φέρνει σε μια κατάσταση απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης. Και ναι, αυτό το μέρος βρίσκεται στην όμορφη Αθήνα, μόλις λίγα μέτρα από το Oniro City Kolonaki.

Λέσχη Φίλων Κόμικς

Είσαι fan των κόμικς; Μόλις βρήκες τον προσωπικό σου παράδεισο! Ένα χώρο με δεκάδες χιλιάδες κόμικς για διάβασμα – κάθε λογής, από σούπερ ήρωες και χιουμοριστικά, μέχρι θρησκευτικά και ερωτικά – στην Ελληνική γλώσσα. Μια εμπειρία πραγματικά ανεκτίμητης αξίας για τους φανατικούς του είδους!

Ελληνικό Μουσείο Μετεωριτών

Αν σε συνεπαίρνουν τα άστρα, οι πλανήτες, οι γαλαξίες και τα συναφή, τότε μια επίσκεψη στο Ελληνικό Μουσείο Μετεωριτών κατά το ταξίδι σου στην Αθήνα επιβάλλεται! Εκεί θα θαυμάσεις περισσότερους από 400 αυθεντικούς μετεωρίτες διαφόρων κατηγοριών – συμπεριλαμβανομένων και μετεωριτών με κομητική προσέλευση – αλλά και ιμπακτικής φύσεως πετρώματα που δημιουργήθηκαν από την πρόσκρουση μεγάλων αστεροειδών στη Γη. Το μουσείο σου προσφέρει ακόμη και τη δυνατότητα να αγοράσεις ένα αυθεντικό μετεωρίτη για να τον τοποθετήσεις με καμάρι και περηφάνεια στο σαλόνι σου!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider