1ο Ελληνικό Real Estate Event από Delfi Properties και Barratt για τις ευκαιρίες ακινήτων στο Λονδίνο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
1ο Ελληνικό Real Estate Event από Delfi Properties και Barratt για τις ευκαιρίες ακινήτων στο Λονδίνο
Το πρώτο Ελληνικό Real Estate Event στην Αθήνα, όπου θα παρουσιάσουν τις καλύτερες ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή στην αγορά ακινήτων του Λονδίνου, διοργανώνουν στις 3 και 4 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο Athens Plaza στο Σύνταγμα, η Delfi Properties και η Barratt London. 

Το Λονδίνο αποτελεί μεγάλο επιχειρηματικό, χρηματοοικονομικό και πολιτιστικό κέντρο, ενώ συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες πόλεις για διαμονή παγκοσμίως, κυρίως λόγω του αυξημένου βιοτικού επιπέδου, της καινοτομίας και της οικονομικής ισχύος αλλά και των υποδομών που διαθέτει. Εδώ και αρκετά χρόνια, το Λονδίνο προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες στον τομέα των ακινήτων και αρκετοί επενδυτές, ακόμα και υπεράκτιοι, ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ζήτηση των εν λόγω ακινήτων, συγκριτικά με ακίνητα σε οποιαδήποτε άλλη μεγάλη πόλη στον κόσμο.

Διαχρονικά η επένδυση σε ακίνητα στο Λονδίνο αποτελεί μία κίνηση που επιφέρει υψηλές αποδόσεις και χαμηλό ρίσκο. Αυτή την επενδυτική ανάγκη έρχεται να καλύψει μια αποκλειστική συνεργασία μεταξύ της Delfi Properties, της μεγαλύτερης Ελληνικής εταιρίας διαχείρισης ακινήτων, και της Barratt London, της κορυφαίας κατασκευαστικής εταιρείας του Λονδίνου, που διαθέτει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ακινήτων. Η συνεργασία αυτή αντιπροσωπεύει μια σημαντική στρατηγική πρωτοβουλία με τελικό στόχο την ενίσχυση της συνεισφοράς στην αγορά ακινήτων και την παροχή ελκυστικών επενδυτικών ευκαιριών στο Λονδίνο. Η Barratt London, με πλούσια ιστορία στον κλάδο των ακινήτων, θέτει συνεχώς τα πρότυπα για την ποιότητα και την καινοτομία στην ανάπτυξη κατοικιών σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Νιώθουμε υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με την Barratt London, μία αναγνωρισμένη κατασκευαστική εταιρεία εδώ και πολλές δεκαετίες» δήλωσε ο Δρ. Γεώργιος Μούντης, Διευθύνων Σύμβουλος του Delfi Partners Group. «Αυτή η συνεργασία υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, που συνεχίζει να είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από την αποστολή μας, ενώ είμαστε έτοιμοι να θέσουμε νέα πρότυπα στον κλάδο. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται έντονο ενδιαφέρον από επενδυτές, οι οποίοι προτιμούν να επενδύσουν σε ακίνητα που βρίσκονται στα προάστια του Λονδίνου παρά στο κέντρο της πόλης. Παρατηρείται τεράστια ζήτηση στις ζώνες 3 έως 6 του Λονδίνου με αποτέλεσμα η επένδυση σε αυτά τα ακίνητα να αποφέρει θηριώδεις αποδόσεις».

Σύμφωνα με τον Δρ. Γεώργιο Μούντη, η επένδυση στις ζώνες 3 έως 6 του Λονδίνου «γίνεται όλο και πιο ελκυστική λόγω της υψηλότερης ποιότητας ζωής στις σχετικές περιοχές, των καλύτερων αποδόσεων των σχετικών ακινήτων, καθώς και της εύκολης πρόσβασης αυτών των ακινήτων στο κέντρο της πόλης». Ειδικότερα, τονίζει ότι: «αυτές οι περιοχές προσφέρουν περισσότερους χώρους πρασίνου, λιγότερη ρύπανση και πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, ελκύοντας κυρίως οικογένειες που αναζητούν καλύτερα σχολεία και διαμονή σε ασφαλέστερες γειτονιές. Επιπλέον, οι σχετικά χαμηλότερες τιμές ακινήτων σε αυτές τις ζώνες παρέχουν πιο προσιτές επενδυτικές ευκαιρίες με υψηλή ζήτηση ενοικίασης».

Υπάρχουν πολλές, γρήγορες και ευέλικτες χρηματοδοτικές επιλογές που μπορούν να επιλέξουν οι υπεράκτιοι αγοραστές, και με τη σωστή υποστήριξη από έναν εξειδικευμένο χρηματοοικονομικό συνεργάτη, η απόκτηση δανείου μπορεί να είναι μια εύκολη και απλή διαδικασία. Η Barratt London πιστεύει ότι η «αναγέννηση γης» στο Λονδίνο όχι μόνο δίνει νέα πνοή στις τοποθεσίες που δεν έχουν αξιοποιηθεί, αλλά επίσης δημιουργεί τη μέγιστη αξία σε αγοραστές και επενδυτές που επωφελούνται τόσο από την αυξημένη ανατίμηση κεφαλαίου όσο και από τις υψηλότερες αποδόσεις στα ενοίκια.

Κάθε ένα από τα έργα της Barratt London είναι μοναδικό, σχεδιασμένο με προσοχή για να ταιριάζει με την τοποθεσία και τις ανάγκες της περιοχής, αλλά υπάρχουν και κοινά χαρακτηριστικά σε όλα τα έργα τους. Σύμφωνα με τον Stuart Leslie, Διευθυντή Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Barratt London, «επιλέγουμε οι τοποθεσίες των ακινήτων μας να προσφέρουν στον αγοραστή εύκολη πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς και τοπικές ανέσεις. Η πλειονότητα των έργων μας διαθέτει κοινόχρηστους κήπους, μπαλκόνια και μεγάλους χώρους πράσινου. Οι εσωτερικοί χώροι των ακινήτων μας είναι σχεδιασμένοι, ώστε να απολαμβάνουν αρκετές ώρες της ημέρας το φυσικό φως και αρκετοί χώροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ποικιλοτρόπως, είτε ως χώροι ανάπαυσης και διασκέδασης της οικογένειας είτε για εργασία από το σπίτι».

Επιπλέον, προσθέτει ότι: «ανεξαρτήτως των περιστασιακών διακυμάνσεων της οικονομίας του Λονδίνου, η αγορά ακινήτων στο Λονδίνο ήταν πάντα μια αξιόπιστη και μακροπρόθεσμη επένδυση. Τα τελευταία 30 χρόνια, η αξία των ακινήτων αυξάνεται σταθερά κατά 9% κάθε χρόνο, ενώ τα τελευταία εννέα χρόνια, η μέση κατοικία στο Λονδίνο έχει δει αύξηση της αξίας της κατά 45%».

Για παράδειγμα, στο Δήμο του Νότιου Λονδίνου, όπου το εντυπωσιακό 26όροφο έργο της Barratt London, Bermondsey Heights, παίρνει μορφή, σημειώθηκε διψήφια αύξηση στις τιμές κατοικιών το 2022, ενώ στο London Borough του Hillingdon, όπου το κύριο έργο αναγέννησης της Barratt London, Hayes Village, βρίσκεται στο χώρο του πρώην εργοστασίου της Nestlé, σημειώθηκε μία από τις μεγαλύτερες ποσοστιαίες αυξήσεις στις τιμές κατοικιών στην πρωτεύουσα, με αύξηση 9% το 2022.

Για όσους επιθυμούν να αγοράσουν ένα επενδυτικό ακίνητο, η επιλογή της Barratt London προσφέρει πολυάριθμα πλεονεκτήματα. Η Barratt London προσφέρει ένα ελκυστικό πρόγραμμα αποπληρωμής με μόνο 10% προκαταβολή και 90% πληρωμή κατά την ολοκλήρωση, ώστε να είστε σίγουροι για την έγκαιρη παράδοση του έργου, ενώ τα έξοδα συντήρησης στα καινούργια σπίτια είναι αρκετά ανταγωνιστικά. Τα ενοικιαζόμενα ακίνητα στο Λονδίνο έχουν αυξημένη ζήτηση, με επιτεύξιμες αποδόσεις έως και 6,5%, προσφέροντας εξαιρετική επενδυτική απόδοση.

Η ζωή στο Λονδίνο αποτελεί μια μοναδική εμπειρία, συνδυάζοντας εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης, εξαιρετικές επιχειρηματικές ευκαιρίες και ζωντανή πολιτιστική ζωή. Τα αναγνωρισμένα πανεπιστήμια και σχολεία προσελκύουν φοιτητές από όλο τον κόσμο, ενώ η πόλη ως χρηματοοικονομικός και εμπορικός κόμβος παρέχει άφθονες επαγγελματικές προοπτικές. Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στο Ελληνικό Real Estate Event των Delfi Properties και Barratt London στην Αθήνα, εντελώς δωρεάν, έχοντας την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν 1-on-1 ραντεβού με εξειδικευμένους επαγγελματίες του κλάδου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Boeing: Προχωρά σε εξαγορά της Spirit Aerosystems για 4,3 δισ. δολ.

ΕΕΕΠ: Στο στόχαστρο και η διαφημιστική δραστηριότητα των νόμιμων παρόχων τυχερών παιγνίων 

Ταμείο Ανάκαμψης: Στο επίκεντρο η πέμπτη δόση – Οι εκκρεμότητες για το φθινόπωρο

gazzetta
gazzetta reader insider insider