Singapore Airlines: Λανσάρει σουίτες με διπλά κρεβάτια στην πρώτη θέση της πτήσης Νέα Υόρκη-Σιγκαπούρη

Η Singapore Airlines μόλις επανέφερε στον αέρα μεταξύ Νέας Υόρκης και Σιγκαπούρης ένα ανανεωμένο πολυτελές Airbus A380. Το μεγαλύτερο επιβατικό αεροπλάνο στον κόσμο διαθέτει επικές σουίτες πρώτης θέσης με γενναιόδωρες διαστάσεις που μπορούν να περιλαμβάνουν ακόμη και ένα άνετο διπλό κρεβάτι.
Singapore Airlines: Λανσάρει σουίτες με διπλά κρεβάτια στην πρώτη θέση της πτήσης Νέα Υόρκη-Σιγκαπούρη

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια παύσης κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, το αεροπλάνο Airbus A380 της Singapore Airlines ξεκίνησε από τη Δευτέρα 28 Μαρτίου τις πτήσεις μεταξύ Νέας Υόρκης και Σιγκαπούρης (με στάση στη Φρανκφούρτη).

Διαβάστε ακόμα: Project Envergure - Πρώην μηχανικός αεροπλάνων μετατρέπει ένα Airbus A380 σε πολυτελές ξενοδοχείο

Το A380 έρχεται να προστεθεί στις απευθείας πτήσεις των αεροπλάνων A350 της εταιρείας από τα αεροδρόμια JFK και EWR του Newark, στις ΗΠΑ, προς το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης, οι οποίες είναι και πάλι ανοιχτές. Να σημειωθεί ότι οι πτήσεις από το Newark παραμένουν μεταξύ των μεγαλύτερων απευθείας πτήσεων από την περιοχή της Νέας Υόρκης, με χρονική διάρκεια περίπου 18 ώρες και 45 λεπτά.

Εικόνα

Μπορεί λοιπόν οι απευθείας πτήσεις να είναι εκείνες που όλοι προτιμούν, ωστόσο υπάρχει πλέον ένας πολύ καλός λόγος να κάνει κανείς κράτηση στην πτήση με το Airbus A380 (με τη στάση στη Φρανκφούρτη). Η Singapore Airlines επωφελήθηκε από το χρόνο διακοπής λειτουργίας για να επαναδιαμορφώσει το αεροσκάφος. Έτσι, το ανανεωμένο διώροφο superjumbo jet (το μεγαλύτερο επιβατικό αεροπλάνο στον κόσμο), υπόσχεται αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία με ακόμη πιο πολυτελή χαρακτηριστικά.

Εικόνα

Το αεροσκάφος είναι εξοπλισμένο με έξι πολυτελείς σουίτες πρώτης κατηγορίας, παρόμοιες με αυτές ενός πολυτελούς ξενοδοχείου. Με γενναιόδωρο εμβαδό 5 τετραγωνικών μέτρων, κάθε καμπίνα περιλαμβάνει ανακλινόμενες δερμάτινες πολυθρόνες, ένα άνετο κρεβάτι και συρόμενες πόρτες για μεγαλύτερη ιδιωτικότητα. Επιπλέον, δύο ταξιδιώτες πρώτης κατηγορίας μπορούν να επιλέξουν να ενώσουν τις σουίτες τους διπλασιάζοντας έτσι το χώρο διαμονής έως και 10 τετραγωνικά μέτρα. Αυτό σημαίνει πως η ενιαία σουίτα θα διαθέτει πλέον ένα άνετο διπλό κρεβάτι.

Εικόνα

Επιπλέον, οι επιβάτες έχουν πρόσβαση σε μια ντουλάπα η οποία περιλαμβάνει ένα σετ από πολυτελείς πιτζάμες και παντόφλες. Φυσικά, υπάρχουν σκίαστρα παραθύρων συσκότισης και βραδινή υπηρεσία που προετοιμάζει το «δωμάτιο» για ύπνο σε στυλ ξενοδοχείου. Το μπάνιο διαθέτει ξεχωριστό μπουντουάρ, νιπτήρα και τουαλέτα όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κιτ προϊόντων περιποίησης της γαλλικής εταιρείας Lalique.

Εικόνα

Όσον αφορά στην τεχνολογία, η σουίτα είναι εξοπλισμένη με τηλεόραση αφής HD 32 ιντσών και ένα φορητό tablet που ελέγχει τα πάντα, από τα φώτα μέχρι την ψυχαγωγία κατά την πτήση. Θα λάβετε επίσης ένα ζευγάρι ακουστικά ακύρωσης θορύβου Bang & Olufsen, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ταινίες και μουσική χωρίς να ενοχλείτε ή να ενοχλείστε.

Εικόνα

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, όλα τα γεύματα σερβίρονται σε φίνα τραπεζομάντηλα και πορσελάνινα είδη Wedgewood, και συνοδεύονται από σαμπάνια Dom Pérignon ή Krug, ανάλογα με την επιλογή του επιβάτη. Πέρα από την πρώτη θέση, το αεροσκάφος διαθέτει 78 θέσεις business class με κάθισμα που γίνεται κρεβάτι, 44 premium καθίσματα οικονομικής θέσης και 343 θέσεις economy.