Αυτοκινούμενα τροχόσπιτα: Το Georgetown GT7 της Forest River είναι μια υπερσύγχρονη κινούμενη βίλα

Design, τεχνολογία, υπερσύγχρονος εξοπλισμός και πολυτέλεια. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από το τέλειο δωμάτιο διακοπών; Ίσως το να μπορεί να το παρκάρει σε όποιο σημείο θέλει. Το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο Georgetown GT7 της Forest River έρχεται να ορίσει μια νέα κατηγορία διαμονής για τις διακοπές: αυτήν της κινούμενης έπαυλης.
Αυτοκινούμενα τροχόσπιτα: Το Georgetown GT7 της Forest River είναι μια υπερσύγχρονη κινούμενη βίλα

Τα Recreation Vehicles (RV), γνωστά στην Ελλάδα ως αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, αποτελoύν μία από τις βιομηχανίες που τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερο καταναλωτικό ενδιαφέρον. Σημαντικό ρόλο σ’ αυτό έπαιξε φυσικά η πανδημία του κορονοϊού, καθώς ώθησε αρκετούς να επαναπροσδιορίσουν την έννοια των διακοπών.

Διαβάστε ακόμα: Will Smith - Το τροχόσπιτο του ηθοποιού μοιάζει με megayacht εκατομμυρίων

Από την άλλη, η έμφαση στο design αλλά και στην τεχνολογία και τον εξοπλισμό που ενσωματώθηκαν στα RV, ανέβασε τον πήχη της πολυτέλειας σε επίπεδα προδιαγραφών ξενοδοχείου. Χαρακτηριστικό αυτής της εξελιγμένης γενιάς οχημάτων αναψυχής είναι το Georgetown GT7 της Forest River. Ένα όμορφο αυτοκινούμενο Class A είναι γεμάτο με όλες τις απαραίτητες ανέσεις που μπορείτε να ζητήσει κανείς σε ένα απολαυστικό road trip.

Εικόνα

Το μοντέλο του 2022 τροφοδοτείται από τον κινητήρα Ford Godzilla 7,3 λίτρων που αποδίδει 350 ίππους. Το GT7 είναι κατασκευασμένο στο πλαίσιο Ford F-53 και έχει μήκος 12,2 μέτρα και πλάτος 2,5 μέτρα. Εκτός από αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους, το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο διαθέτει επίσης μια ηλεκτρική τέντα 5,4 μέτρων με φώτα LED και ένα εξωτερικό κέντρο ψυχαγωγίας με τηλεόραση.

Εικόνα

Το Georgetown GT7 διατίθεται σε τρεις διαφορετικές κατόψεις. Το 36K7 ωστόσο είναι η μόνη έκδοση με κουκέτες και δύο μπάνια. Η άρτια εξοπλισμένη καμπίνα είναι διακοσμημένη με παραδοσιακά υλικά και χρώματα χωρίς συμβιβασμούς στα σύγχρονα χαρακτηριστικά. Το εσωτερικό διαθέτει χειροποίητα ντουλάπια Amish σε όλο το μήκος του που «δένουν» με μπεζ δερμάτινη επένδυση.

Εικόνα

Το πιλοτήριο περιλαμβάνει μια μεγάλη κουκέτα πάνω από την καμπίνα, ενώ ακριβώς δίπλα βρίσκεται η τραπεζαρία που διαθέτει άνετα καθίσματα με αποθηκευτικό χώρο από κάτω. Το τραπέζι μπορεί να «βυθιστεί» για να γίνει ένα αυτοσχέδιο κρεβάτι. Δίπλα του βρίσκεται ο χώρος της κουζίνας με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως νεροχύτη, εστία με τρεις καυστήρες, φούρνο μικροκυμάτων και ψυγείο πλήρους μεγέθους.

Εικόνα

Το καθιστικό διαθέτει τηλεόραση μαζί με ηλεκτροκίνητα ανακλινόμενα καθίσματα. Τα καθίσματα διαθέτουν επίσης θέρμανση, λειτουργία μασάζ, θύρες USB, φωτισμό LED και αποσπώμενο δίσκο. Κοντά στο καθιστικό βρίσκονται οι κουκέτες που μπορούν επίσης να αναδιπλωθούν ώστε να μεταμορφώσουν το χώρο σε ντουλάπα. Το WC βρίσκεται δίπλα στις κουκέτες, ενώ το κυρίως μπάνιο συνδέεται με το υπνοδωμάτιο που διαθέτει king-size κρεβάτι, τηλεόραση 32 ιντσών, πλυντήριο και στεγνωτήριο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του motorhome, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Forest River. Η τιμή του Georgetown 36K7 του 2022 ξεκινά από 249.495 δολάρια.