Equinox: Το γυμναστήριο με ετήσια συνδρομή 40.000 ευρώ - Τι περιλαμβάνει το Optimize

Eξατομικευμένο πρόγραμμα υγείας που περιλαμβάνει τα πάντα, από προσωπική προπόνηση και πρόγραμμα διατροφής μέχρι ρουτίνα ύπνου και θεραπευτικό μασάζ!
Equinox: Το γυμναστήριο με ετήσια συνδρομή 40.000 ευρώ - Τι περιλαμβάνει το Optimize

Η Equinox εγκαινιάζει μια από τις πιο ακριβές συνδρομές για γυμναστήριο στον κόσμο - ένα πρόγραμμα 40.000 δολαρίων ετησίως με στόχο τη βελτίωση της συνολικής υγείας και της μακροζωίας των πελατών της! Ειδικότερα, η αλυσίδα γυμναστηρίων συνεργάζεται με την startup εργαστηριακών δοκιμών Function Health για να λανσάρει το «Optimize by Equinox», ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα υγείας που περιλαμβάνει τα πάντα, από προσωπική προπόνηση και πρόγραμμα διατροφής μέχρι ρουτίνα ύπνου και θεραπευτικό μασάζ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Equinox (@equinox)

Το πρόγραμμα, που ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, αποτελεί μέρος της ταχέως αναπτυσσόμενης αγοράς wellness και fitness, όπου οι τομείς της ιατρικής, της βιοτεχνολογίας, της φυσικής κατάστασης και της διατροφής συγχωνεύονται στην προσπάθεια να επιβραδύνουν τις επιπτώσεις της γήρανσης. «Είναι πραγματικά μια αλλαγή στο παράδειγμα για το πώς μπορούμε να ζούμε με έντονα και να αποφεύγουμε τον πόνο», επεσήμανε ο Τζόναθαν Σγουέρντιν, συνιδρυτής του Function Health.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγγλοι έκαναν «σπίτι» ένα ιστιοπλοϊκό και ζουν με τα παιδιά τους στην Ελλάδα

«Ασχολούμαστε με ό,τι βρίσκεται πάνω από την επιφάνεια του σώματός σας, από τους κοιλιακούς και τους γλουτούς, που μπορείτε να δείτε στον καθρέφτη και είναι υπέροχα. Αλλά περιποιούμαστε επίσης οτιδήποτε σχετίζεται και με το μέσα σας που δεν μπορείτε να δείτε στον καθρέφτη. Και αυτό είναι επαναστατικό» έσπευσε να συμπληρώσει.

Εικόνα

Το πρόγραμμα Optimize ξεκινά με μια σειρά δοκιμών. Το Function Health θα εξετάσει τα υποψήφια μέλη για 100 βιοδείκτες — από την υγεία της καρδιάς, του ήπατος και των νεφρών έως το μεταβολικό και το ανοσοποιητικό σύστημα, τους καρκινικούς δείκτες, το σάκχαρο, τη χοληστερίνη, τα τριγλυκερίδια και το αίμα. Το Equinox θα εκτελέσει στη συνέχεια το δικό του γύρο δοκιμών φυσικής κατάστασης, όπως είναι το VO2 max, η δύναμη και το εύρος κίνησης, με τις εξετάσεις να επαναλαμβάνονται δύο φορές το χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε τι μεταφράζεται μία νίκη στη Eurovision

Ακολούθως, αφού συγκεντρωθούν όλα τα τεστ και τα δεδομένα, σχεδιάζεται ένα εξατομικευμένο σχέδιο για τη βελτίωση της συνολικής υγείας και φυσικής κατάστασης κάθε μέλους, που θα έχει μια βασική ομάδα που περιλαμβάνει 4 προπονητές ή... coaches: για φυσική κατάσταση, διατροφή, ύπνο καθώς και έναν φυσιοθεραπευτή που ειδικεύεται στο μασάζ.

Εικόνα

Το Optimize περιλαμβάνει τρεις προπονήσεις 60 λεπτών την εβδομάδα με έναν εκπαιδευτή ανώτατου επιπέδου. Ακόμη, εμπεριέχει δύο ημίωρες συνεδρίες το μήνα με coach διατροφής, δύο ημίωρες συνεδρίες το μήνα με coach ύπνου και μία συνεδρία θεραπείας μασάζ το μήνα. Συνολικά, το πρόγραμμα ανέρχεται σε 16 ώρες το μήνα με προπόνηση και εκπαίδευση, σύμφωνα με το Equinox.

«Είναι το ίδιο με τη Φόρμουλα 1 ή έναν αθλητή, όπου του δίνεται μια ομάδα κορυφαίων ειδικών σε όλες αυτές τις διαφορετικές κατηγορίες, ώστε να αναπτύξει ένα πρόγραμμα με βάση όλα τα δεδομένα που συλλέξαμε για εκείνον», τονίζει η Τζούλια Κλιμ, αντιπρόεδρος στρατηγικών συνεργασιών και επιχειρηματικής ανάπτυξης στο Equinox.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πιο ακριβά κέρματα των 2 ευρώ κοστίζουν μια περιουσία: Έχετε κανένα;

Η Equinox σχεδιάζει να ανοίξει νέα γυμναστήρια στη Φιλαδέλφεια και στο Λος Άντζελες αργότερα φέτος, ανεβάζοντας τις συνολικές τοποθεσίες της σε 27. Η εταιρεία αυτή τη στιγμή λειτουργεί 107 τοποθεσίες παγκοσμίως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, ενώ επικεντρώνεται πάντα στους «τέσσερις πυλώνες» της μακροζωίας: κίνηση, ηρεμία, διατροφή και επικοινωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογένεια ξεπληρώνει τα χρέη 1.000 φτωχών ετησίως

«Πρόκειται για ένα πρόγραμμα καθοδήγησης με πρωταρχική σημασία για τον άνθρωπο, εξαιρετικά πολυτελές, πληροί τα δεδομένα συναντά», επισημαίνει η Equinox. Το πρόγραμμα Optimize θα είναι αρχικά διαθέσιμο από τα τέλη Μαΐου στην πόλη της Νέας Υόρκης και στο Τέξας, ενώ θα κυκλοφορήσει και σε άλλες πολιτείες.

Μάλιστα, η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που έχει μια τεράστια λίστα αναμονής με περισσότερα από 200.000 άτομα. «Το να ζήσεις 100 υγιή χρόνια δεν γίνεται μέσα σε ένα ιατρείο. Συμβαίνει στις καθημερινές σου αποφάσεις. Και εξαρτάται επίσης με τον τρόπο με τον οποίο ασκείσαι και αθλείσαι, με το Equinox να βοηθά πραγματικά προς αυτό τον στόχο» υπογραμμίζεται καταληκτικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ