Η De Dietrich καινοτομεί με λύσεις θέρμανσης για ένα βιώσιμο μέλλον

Branded Content Team
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η De Dietrich καινοτομεί με λύσεις θέρμανσης για ένα βιώσιμο μέλλον
.
Η De Dietrich, κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων θερμικής άνεσης, κάνει ένα πρωτοποριακό βήμα στη μετάβαση προς ένα βιώσιμο μέλλον με τις δοκιμές λεβήτων που λειτουργούν με καθαρό υδρογόνο τόσο για οικιακές όσο και για εμπορικές εγκαταστάσεις. Η κίνηση αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευσή της μάρκας για βιώσιμη άνεση, φέρνοντας «επανάσταση» στον τρόπο με τον οποίο καλύπτουμε τις θερμικές ανάγκες των κτιρίων.

Η De Dietrich, κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων θερμικής άνεσης, κάνει ένα πρωτοποριακό βήμα στη μετάβαση προς ένα βιώσιμο μέλλον με τις δοκιμές λεβήτων που λειτουργούν με καθαρό υδρογόνο τόσο για οικιακές όσο και για εμπορικές εγκαταστάσεις. Η κίνηση αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευσή της μάρκας για βιώσιμη άνεση, φέρνοντας «επανάσταση» στον τρόπο με τον οποίο καλύπτουμε τις θερμικές ανάγκες των κτιρίων.

Η μετάβαση σε καθαρές μορφές ενέργειας , όπως το υδρογόνο, είναι υψίστης σημασίας για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Η De Dietrich αναγνωρίζει αυτή την επείγουσα ανάγκη και είναι υπερήφανη που εισάγει μια καινοτόμο τεχνολογία που έχει ουσιαστικά μεταμορφώσει τη βιομηχανία θέρμανσης.

Κύρια σημεία:

1. Πρωτοποριακή τεχνολογία: Η De Dietrich πραγματοποιεί δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας λεβήτων καθαρού υδρογόνου για εμπορικές εφαρμογές. Αυτοί οι λέβητες αερίου επιτρέπουν στους εμπορικούς χρήστες να αξιοποιήσουν τις απίστευτες δυνατότητες του υδρογόνου, προσφέροντας μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για τα μεγάλα κτίρια.

2. Μείωση του αποτυπώματος άνθρακα: Με τα βιομηχανικά κτίρια να συμβάλλουν σημαντικά στις εκπομπές άνθρακα στην Ευρώπη, οι λέβητες υδρογόνου αντιπροσωπεύουν ένα ζωτικό βήμα για την επίτευξη ουδέτερου ισοζυγίου άνθρακα. Η χρήση υδρογόνου, ενός πράσινου καυσίμου, μπορεί να αποθηκεύσει ανανεώσιμη ενέργεια για παρατεταμένες περιόδους και να μειώσει τα βαριά φορτία κατά τις ώρες αιχμής στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας.

3. Ευέλικτες εφαρμογές: Οι λέβητες με δυνατότητας καύσης καθαρού υδρογόνου μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνοι τους ή σε συνδυασμό με αντλίες θερμότητας, καθιστώντας τους προσαρμόσιμες και ανθεκτικές λύσεις για μια ποικιλία εμπορικών αναγκών θέρμανσης.

Η Ingrid Jaunet, διευθύντρια του De Dietrich's Competence Centre for Commercial Solutions, τονίζει τη σημασία αυτής της μετάβασης: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που διαδραματίζουμε τον ρόλο μας στην ενεργειακή μετάβαση. Το πράσινο υδρογόνο είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να βοηθήσουμε τα μεγαλύτερα κτίρια να απαλλαγούν από τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μπορεί να αποθηκεύει ανανεώσιμη ενέργεια για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους ενώ παράλληλα βοηθά και στην αποφόρτιση του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας κατά των ωρών αιχμής.

Καινοτομία και ευελιξία: Κατανοώντας ότι δεν υπάρχει ενιαία λύση για όλες τις κλιματικές προκλήσεις, η De Dietrich εργάζεται επιμελώς για να καταστήσει ολόκληρη τη γκάμα λεβήτων μεγάλης ισχύος στην Ευρώπη 100% έτοιμη για λειτουργία με υδρογόνο, επιτρέποντας στους εμπορικούς χρήστες να προετοιμαστούν για τη μετάβαση καυσίμου, προσφέροντάς τους παράλληλα πλήρη ευελιξία.

Υβριδικές λύσεις: Εκτός από τους λέβητες αερίου υδρογόνου, η De Dietrich προωθεί τη χρήση υβριδικών αντλιών θερμότητας, οι οποίες διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στην απανθρακοποίηση όλων των τύπων κτηρίων. Οι υβριδικές εγκαταστάσεις συστημάτων συνδυάζουν έναν λέβητα αμιγώς υδρογόνου με αντλία θερμότητας, προσφέροντας στους χρήστες τα οφέλη και των δύο συσκευών. Η ικανότητα αποθήκευσης ενέργειας του υδρογόνου επιτρέπει στον λέβητα να υποκαθιστά την αντλία θερμότητας σε ώρες αιχμής ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας.

«Πράσινα» αέρια για ένα βιώσιμο μέλλον:

...

H De Dietrich πρεσβεύει ότι υπάρχουν πολλοί δρόμοι για την απαλλαγή από τις εκπομπές άνθρακα και ένας συνδυασμός καθαρών αερίων όπως το υδρογόνο και το βιομεθάνιο μαζί με ένα υψηλό επίπεδο ηλεκτροδότησης προσφέρει μια γρήγορη, ομαλή και οικονομικά προσιτή μετάβαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη από το Guidehouse δείχνει ότι αυτή η προσέγγιση μειώνει τα φορτία θέρμανσης κατά των ωρών αιχμής περισσότερο από 50%, καθιστώντας την μια πρακτική και κοινωνικά αποδεκτή λύση, ειδικά σε περιόδους χαμηλής παραγωγής ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όπως σε περιόδους χαμηλής ηλιοφάνειας ή απουσίας ανέμου.

Η De Dietrich δεσμεύεται και πρωτοστατεί στην παροχή βιώσιμων, καινοτόμων και ευέλικτων λύσεων για την κάλυψη των ποικίλων αναγκών των καταναλωτών, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο σε ένα πιο πράσινο και βιώσιμο κόσμο. Αυτή την στιγμή τα μοντέλα λεβήτων αερίου οικιακής σειράς NANEO S, EVODENS AMC & INIDENS και EVODENS PRO, C ECO της σειρά βιομηχανικών λεβήτων ενσωματώνουν την δυνατότητα καύσης υδρογόνου (Η2) για την ένταξη τους στα επιδοτούμενα προγράμματα «εξοικονομώ-αυτονομώ» και «Ηλέκτρα».

...

Η De Dietrich είναι κορυφαίος κατασκευαστής έξυπνων κλιματικών λύσεων εσωτερικού χώρου, αφοσιωμένος στην παροχή καινοτόμων, βιώσιμων λύσεων θέρμανσης για ένα καλύτερο μέλλον. Με έμφαση στην τεχνολογία αιχμής και τη δέσμευση για περιβαλλοντική ευθύνη, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του κινήματος ενεργειακής μετάβασης, φέρνοντας «επανάσταση» στον τρόπο με τον οποίο εξασφαλίζονται οι ιδανικές συνθήκες στα κτίρια.

Advertorial

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider