Πλατφόρμα πρώτης κατοικίας: 5 αιτήσεις σε 5 εβδομάδες – Σε στάδιο προετοιμασίας πάνω από 12.800

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πλατφόρμα πρώτης κατοικίας: 5 αιτήσεις σε 5 εβδομάδες – Σε στάδιο προετοιμασίας πάνω από 12.800
Από την 1η Ιουλίου που έκανε πρεμιέρα η ηλεκτρονική πλατφόρμα μέχρι και τις 2 Αυγούστου, έχουν εισέλθει στην πλατφόρμα 55.440 χρήστες.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η διαδικασία προετοιμασίας για την υποβολή αιτήσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους για την πρώτη κατοικία.

Χθες Παρασκευή, ολοκληρώθηκε η πέμπτη εβδομάδα λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, ενώ σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, από την 1η Ιουλίου που έκανε πρεμιέρα η ηλεκτρονική πλατφόρμα μέχρι και χθες 2 Αυγούστου, έχουν εισέλθει στην πλατφόρμα 55.440 χρήστες.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία ετοιμασίας της αίτησης συνολικά 12.836 χρήστες, ενώ μέχρι στιγμής, έχουν υποβληθεί και διαβιβαστεί στις τράπεζες, πέντε αιτήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.keyd.gov.gr/ και να ξεκινήσουν την υποβολή των αιτήσεων.

Η συμπλήρωση της αίτησης περιλαμβάνει 10 βασικά στάδια και, εφόσον είναι όλα έτοιμα από την πλευρά του οφειλέτη, η συμπλήρωση της αίτησης μπορεί να διαρκέσει 15-20 λεπτά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider