Παρατείνονται οι προθεσμίες για αιτήσεις στο υπουργείο Υγείας και την ΥΠΑ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Παρατείνονται οι προθεσμίες για αιτήσεις στο υπουργείο Υγείας και την ΥΠΑ

Παράταση έως την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου παίρνει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στον διαγωνισμό του υπουργείου Υγείας, που αφορά στην πρόσληψη 690 ατόμων Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε νοσηλευτικές και παραιατρικές ειδικότητες.

Οι υποψήφιοι που θα λάβουν μέρος στην Προκήρυξη 5Κ/2015 του ΑΣΕΠ, θα πρέπει να ανήκουν στις ειδικότητες των ΤΕ Νοσηλευτών, ΤΕ Μαιών-Μαιευτών, ΤΕ Ραδιολογίας-Ακτινολογίας, ΔΕ Βοηθών Ιατρικών Εργαστηρίων και ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση www.asep.gr, «Online Υπηρεσίες», ενώ αποστέλλονται υπογεγραμμένες, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π., Αίτηση για την Προκήρυξη 5Κ/2015, Τ.Θ. 14.308, Αθήνα, Τ.Κ. 115.10

Στο μεταξύ την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου εκπνέει και ο διαγωνισμός για τις 32 ειδικές θέσεις ΠΕ Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, που προκήρυξε μέσω ΑΣΕΠ η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

Σύμφωνα με την Προκήρυξη 1Γ/2015 οι νέες θέσεις μόνιμου προσωπικού κατανέμονται στην Ανατολική Αττική (25 θέσεις), στην Κω (μία), στην Ρόδο (μία), στην Μύκονο (2), στη Σαντορίνη (2) και στο Ηράκλειο Κρήτης (μία θέση).

ΟΙ υποψήφιοι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στην υποβολή της ηλεκτρονικής τους αίτησης, δεδομένου ότι η επεξεργασία της θα γίνει μηχανογραφικά. Η υποβολή γίνεται στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr, «Online Υπηρεσίες») και ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π., Αίτηση για την Προκήρυξη 1Γ/2015, Τ.Θ. 14.308, Αθήνα, Τ.Κ. 115.10

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider