#JobDay Παπάγου - Χολαργού: Η αναζήτηση εργασίας σε πρώτο πλάνο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
#JobDay Παπάγου - Χολαργού: Η αναζήτηση εργασίας σε πρώτο πλάνο

Μια ακόμα εκδήλωση που έχει στόχο να αναδείξει την ανάγκη για δικτύωση στην εργασία και στην επιχειρηματικότητα, διοργανώνει η Skywalker.gr, στο πλαίσιο των δράσεων του «Επί το Έργον», σε συνεργασία με το Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Το #JobDay Παπάγου-Χολαργού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου από τις 11.00 έως τις 19.00, στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Περικλέους 55, Χολαργός, με ελεύθερη είσοδο στους επισκέπτες.

Σε αυτό θα βρεθούν επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό καθώς και θα πραγματοποιηθούν workshop και ομιλίες σχετικά με την επιχειρηματικότητα και τα σύγχρονα recruiting trends.

Κατά την διάρκεια του #JobDay Παπάγου-Χολαργού εκτός από τα workshop και τις ομιλίες θα διενεργηθούν και συνεντεύξεις από τις παρευρισκόμενες επιχειρήσεις με απώτερο στόχο τη συνεργασία έμπειρων στελεχών με ταλαντούχους υποψηφίους, την επικοινωνία και τη δικτύωση όλων των συμμετεχόντων καθώς και την κατανόηση της κοινωνικής και επιχειρηματικής πολυπλοκότητας αλλά και την απόκτηση νέων επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Αναλυτικότερα, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τις Εταιρικές Συμμετοχές με stand στον «εκθεσιακό χώρο» του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού, όπου εκπρόσωποι εταιριών, συμβούλων επιχειρήσεων θα έχουν την ευκαιρία να διεξάγουν συνεντεύξεις, να συναντήσουν το κοινό τους, να ανταλλάξουν απόψεις, να αφουγκραστούν ανάγκες, να παρουσιάσουν τη φιλοσοφία και το όραμα της εταιρείας τους.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν Workshop Αναζήτησης Εργασίας στο «Αμφιθέατρο Μελίνα Μερκούρη» σχετικά με την ανάπτυξη εργαλείων και επαγγελματικών δεξιοτήτων, όπως τεχνικές αναζήτησης εργασίας, ήπιες δεξιότητες στον εργασιακό χώρο, elevator pitch - Παρουσίαση του εαυτού μου σε 1’ και η αξία του Coaching στη λήψη αποφάσεων.

Το Συνεδριακό Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας θα διεξαχθεί στην «Αίθουσα Μίκης Θεοδωράκης» όπου καταξιωμένοι επιχειρηματίες και ομιλητές θα μιλήσουν για το επιχειρηματικό γίγνεσθαι στην Ελλάδα και για την επιχειρηματικότητα ως προοπτική.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση: Recruiting trends – Σύγχρονες τάσεις στελέχωσης Ανθρώπινου Δυναμικού στην «Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου» όπου θα εστιάσει στις σύγχρονες πρακτικές και στους αποτελεσματικούς τρόπους προσέλκυσης και επιλογής ταλαντούχου Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και στις σχετικές προκλήσεις στον τομέα του HRM, με την υποστήριξη του HR Community.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και για αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το http://jobfestival.gr/

Διοργανωτές της εκδήλωσης είναι ο Δήμος Παπάγου- Χολαργού και το Skywalker.gr, το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, από το 1999. Η Skywalker.gr παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στο χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Οι εταιρίες που την εμπιστεύονται για τη δημοσίευση των αγγελιών τους ξεπερνούν τις 6.000 και οι επισκέπτες καθημερινά αγγίζουν τις 40.000.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider