Βρέθηκε η Smartphone Macro κάμερα που επιτρέπει να βλέπουμε πέρα από το γυμνό μάτι

Branded Content Team
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βρέθηκε η Smartphone Macro κάμερα που επιτρέπει να βλέπουμε πέρα από το γυμνό μάτι
Το νέο HUAWEI Pura 70 Pro ανοίγει νέους ορίζοντες στην φωτογραφία

Το νέο HUAWEI Pura 70 Pro ανοίγει νέους ορίζοντες στην φωτογραφία.

Ο στόχος της φωτογραφίας δεν είναι πλέον απλώς μια απλή πράξη τεκμηρίωσης. Φωτογραφίζουμε για τη δημιουργία μνήμης, για την αλήθεια ή για έκφραση – και η σύγχρονη τεχνολογία μας έχει δώσει περισσότερους τρόπους για να βελτιώσουμε τις φωτογραφικές μας δεξιότητες. Η φωτογραφία με ζουμ μας έχει πάει ακόμα πιο μακριά, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να υπερβούμε ό,τι μπορεί να δει το ανθρώπινο μάτι, ανακαλύπτοντας τα μικρά θαύματα της φύσης.

Για χρόνια, η λήψη φωτογραφιών με ζουμ ήταν τεχνικά δύσκολη υπόθεση να επιτευχθεί με την κάμερα ενός smartphone. Πολλές προσπάθειες έχουν αφήσει τους χρήστες και τους φωτογράφους δυσαρεστημένους με εικόνες γεμάτες θόρυβο και κακώς φωτισμένες, αποτυπώνοντας μικρή ποσότητα λεπτομερειών. Μόλις πρόσφατα, όταν η Huawei κυκλοφόρησε τη δική της Ultra Lighting Macro Telephoto Camera στον κόσμο, οι χρήστες μπόρεσαν επιτέλους να πάρουν μια γεύση από τη φωτογραφία με ζουμ υψηλού επιπέδου σε μια κάμερα smartphone.

Ξεκινώντας με τη νέα σειρά smartphone, HUAWEI Pura 70, η Ultra Lighting Macro Telephoto Camera αλλάζει το παιχνίδι από πολλές απόψεις. Η λειτουργία δίνει τη δυνατότητα να δημιουργηθούν εντυπωσιακές φωτογραφίες με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού.

Νέες φωτογραφικές δυνατότητες για απαιτητικούς λάτρεις της φωτογραφίας

Το HUAWEI Pura 70 Pro είναι εξοπλισμένο με τη νέα Ultra Lighting Macro Telephoto Camera και το μεγαλύτερο διάφραγμα τηλεφακού περισκοπίου της βιομηχανίας F2.1, το οποίο προσφέρει εξαιρετική ικανότητα συλλογής φωτός και καλύτερη ποιότητα εικόνας τηλεφακού. Διαθέτει, επίσης, Ultra Lighting Macro Camera, η οποία υποστηρίζει ελάχιστη απόσταση εστίασης 5 cm για λήψη τηλεφακού και ζουμ macro 35X και καλύπτει μεγάλο εύρος ζουμ από ευρυγώνιο έως τηλεφακό. Το HUAWEI Pura 70 Pro υποστηρίζει εύρος ζουμ 200x (0,5x~100x) και διαθέτει επίσης μια νέα λειτουργία Enhance Images, η οποία χρησιμοποιεί την μηχανή υψηλής ποιότητας εικόνας XD Fusion Pro.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν φωτογραφία Full HD σε κάθε εστιακή απόσταση!

Για παράδειγμα, η macro κάμερα είναι σε θέση να απεικονίσει το λεπτό περίγραμμα ενός μυρμηγκιού που κρέμεται από ένα πέταλο ή ακόμα και την υφή της σκουριάς σε μια μεταλλική κολόνα.

Η λειτουργία φωτογραφίας πορτρέτου είναι πλήρως αναβαθμισμένη αντιλαμβανόμενη έξυπνα το φως, τη σκιά, το θάμπωμα και τους τόνους δέρματος. Αποκαθιστά και αποτυπώνει ρεαλιστικά στοιχεία, φέρνοντας εξαιρετικά εφέ πορτρέτου. Το πορτραίτο bokeh έχει επίσης συγκεκριμένα στρώματα, τα οποία μπορούν να τονίσουν έντονα το θέμα του χαρακτήρα, διατηρώντας παράλληλα λεπτές λεπτομέρειες, όπως λεπτές γραμμές μαλλιών και λεπτομέρειες προσώπου. Κατά την ενεργοποίηση της μπροστινής κάμερας για λήψη κοντινών φωτιγραφιών, το HUAWEI Pura 70 Pro μπορεί να ομορφύνει φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Διατηρεί τις πραγματικές αναλογίες των χαρακτηριστικών του προσώπου και αποκαθιστά με ακρίβεια τους τόνους του δέρματος, απεικονίζοντας το θέμα της κάμερας με φυσικό τρόπο χωρίς φόβο παραμόρφωσης της προοπτικής.

Ultra Speed Snapshot: Nothing Escapes Your Vision

Η κάμερα του HUAWEI Pura 70 Pro υποστηρίζει την τελευταία πρωτοποριακή λειτουργία Ultra Speed Snapshot, αποτυπώνοντας μια τέλεια εικόνα κοντά ή μακριά, “παγώνοντας” τις πιο υπέροχες στιγμές. Αυτό γίνεται εφικτό με το XD Motion Engine, το οποίο χρησιμοποιεί τοπική επαναφορά κίνησης για να αναδείξει λεπτομέρειες κινούμενων θεμάτων, ώστε να μην χάνεται καμία πολύτιμη στιγμή.

Εφαρμογές Google στο Huawei smartphone σας

Το AppGallery ξεχωρίζει ως μία από τις τρεις κορυφαίες παγκόσμιες πλατφόρμες εφαρμογών και η κορυφαία πλατφόρμα για εφαρμογές σε όλες τις συσκευές Huawei. Μπορείτε να βρείτε αναρίθμητες εφαρμογές που χρειάζεστε στο AppGallery. Επιπλέον, το Gbox είναι μία από τις third-party εφαρμογές που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση σε υπηρεσίες και εφαρμογές Google, βοηθώντας τους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα εφαρμογών.

Χάρη στις συνεχείς προσπάθειες των προγραμματιστών, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε μήπως οι εφαρμογές Google που θέλετε δεν είναι διαθέσιμες σε συσκευές Huawei. Με τις προσπάθειες της κοινότητας ανοιχτού κώδικα, όλο και περισσότερες third-party λύσεις βελτιστοποιούν συνεχώς την διαθεσιμότητα των Google apps σε smartphone της Huawei. Για παράδειγμα, το δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα MicroG βοηθά τα smartphone της Huawei να έχουν μια πιο φιλική προς τον χρήστη εμπειρία, συνεπής με τις εφαρμογές Google που είναι διαθέσιμες σε τηλέφωνα Android.

Ενισχυμένες επιδόσεις

Το HUAWEI Pura 70 Pro, είναι κατασκευασμένο με το Super Durable Kunlun Glass, με την αντοχή του να είναι βελτιωμένη κατά 100%. Αυτό το σούπερ υλικό είναι ανθεκτικό στις πτώσεις που μπορεί να συμβούν στην καθημερινή χρήση. Επίσης, υιοθετεί μια κομψή καμπυλωτή σχεδίαση, όπου και οι τέσσερις γωνίες του είναι ελαφρώς στρογγυλεμένες για να δημιουργήσουν μια απεριόριστη οπτική εμπειρία και καθηλωτικό εφέ οθόνης.

Το HUAWEI Pura 70 Pro διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα, έχει πάχος μόνο 8,4 mm και φιλοξενεί μια μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 5050 mAh. Διαθέτει επίσης ενσύρματη λειτουργία HUAWEI SuperCharge 100W και λειτουργία HUAWEI SuperCharge Turbo.. Επιπλέον, συνοδεύεται από το νέο απλό και εύχρηστο EMUI 14.2. Έτσι οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια καλύτερη, διασκεδαστική, ευφυή και απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης.

  • Το HUAWEI PURA 70 Pro είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei.
  • Όλα τα smartwatches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOs & Android.
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community

Advertorial

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider