«Λουκέτο» στο βρετανικό ταξιδιωτικό γραφείο STA Travel

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Λουκέτο» στο βρετανικό ταξιδιωτικό γραφείο STA Travel
Η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε στο λουκέτο μετά από 50 χρόνια λειτουργίας.

Αίτηση χρεοκοπίας υπέβαλε ένα ακόμα ταξιδιωτικό γραφείο με εδρα την Αγγλία μετά από 50 χρόνια λειτουργίας. Συγκεκριμένα το ταξιδιωτικό γραφείο STA Travel, που εξειδικευόταν στους νέους και είχε πελάτες από πολλές χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η χώρα μας, ανακοίνωσε ότι λόγω της κρίσης που έχει επιφέρει στα ταξίδια η πανδημία του κορονοϊού αναγκάζεται να βάλει «λουκέτο».

«Λόγω της πρόσφατης ανακοίνωσης της STA Travel UK πώς έχει σταματήσει τις συναλλαγές, τα στελέχη μας δεν μπορούν να σας εξυπηρετήσουν αυτήν τη στιγμή. Ωστόσο η εταιρεια θα επικοινωνήσει με όσους έχουν κράτηση για το προσεχές διάστημα ή βρίσκονται αυτή την περίοδο σε διακοπές μέσω του γραφείου μας. Λυπούμαστε για την αναστάτωση και τις περιορισμένες πληροφορίες που έχετε στη διάθεσή σας αυτήν τη στιγμή» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της εταιρείας.

To ταξιδιωτικό γραφείο STA Travel το οποιο είχε ιδρυθεί το 1971 στην Αυστραλία κι αρχικά σήμαινε Student Travel Australia (αργότερα Student Travel Association) εξειδικευόταν στους νέους πελάτες και διατηρούσε σχεδόν 50 καταστήματα στην Αγγλία.

Να σημειωθεί ότι η πλειονότητα των διακοπών που έχουν πουληθεί μέσω του πρακτορείου αφορούσαν πακέτα χωρίς πτήσεις, τα οποία προστατεύονται από την ABTA. Οι πελάτες όμως που έχουν κάνει κράτηση για πακέτα διακοπών του STA Travel μέσω άλλων ταξιδιωτικών πρακτόρων θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί τους για να επιβεβαιώσουν ότι η κράτησή τους θα προχωρήσει κανονικά.

Να υπενθυμίσουμε ότι προ ημερών η STA Travel Holding AG με έδρα τη Ζυρίχη -μέλος του Diethelm Keller Group– δήλωσε ότι η λειτουργία της εταιρείας θα περάσει σε εξωτερικό διαχειριστή μέσα στις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider