Διευρύνει το δίκτυο και τις υπηρεσίες της η Emirates

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διευρύνει το δίκτυο και τις υπηρεσίες της η Emirates
Από τον Σεπτέμβριο το δίκτυό της θα καλύπτει 75 πόλεις.

Στην επανεκκίνηση όλο και περισσότερων δρομολογίων προχωρά η Emirates παρά το δεύτερο κύμα της πανδημίας που εμφανίζεται σε διάφορες χώρες του κόσμου. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία τον επόμενο μήνα το δίκτυό της θα καλύπτει 75 πόλεις.

Η Emirates επεκτείνει σταδιακά τις υπηρεσίες της, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να συνδέονται με ασφάλεια και βολική πρόσβαση, μέσω του Ντουμπάι, στην Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία- Ειρηνικό. Τελευταία προσθήκη αποτελεί η Βαρσοβία, η οποία αποτελεί την 25η ευρωπαϊκή πόλη που επιστρέφει στο δίκτυο της Emirates, προσφέροντας στους ταξιδιώτες στη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία-Ειρηνικό, βολικές συνδέσεις μέσω Ντουμπάι με την πολωνική πρωτεύουσα.

Το αναθεωρημένο αυτό πρόγραμμα πτήσεων δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της Emirates, καλύτερων συνδέσεων μέσω Ντουμπάι σε όλο τον κόσμο και μεγαλύτερη πρόσβαση στο αναπτυσσόμενο δίκτυό της. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν ενδιάμεση στάση ή να ταξιδέψουν στο Ντουμπάι, καθώς η πόλη έχει ανοίξει εκ νέου για τους επισκέπτες των διεθνών επιχειρήσεων και για ταξίδια αναψυχής, με ασφάλεια.

Να σημειωθεί ότι τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού είναι υποχρεωτικά για όλους τους εισερχομένους και διερχόμενους που φτάνουν στο Ντουμπάι (και τα ΗΑΕ), συμπεριλαμβανομένων των πολιτών των ΗΑΕ, των κατοίκων και των τουριστών, ανεξάρτητα από τη χώρα από την οποία προέρχονται.

Να σημειωθεί ότι το εμβληματικό αεροσκάφος A380 με τις ευρύχωρες καμπίνες, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό επιβατικό αεροσκάφος στον κόσμο, έχει ξαναρχίσει να πραγματοποιεί πτήσεις σε 6 προορισμούς. Συγκεκριμένα, το A380 εκτελεί δρομολόγια σε:

  • Λονδίνο (Διεθνές Αεροδρόμιο Χίθροου)
  • Παρίσι,
  • Κάιρο,
  • Γκουάνγκτζου,
  • Τορόντο
  • Φιλιππίνες (Διεθνές Αεροδρόμιο Clark)

Η αεροπορική εταιρεία συνεχίζει να επεκτείνει σταδιακά την ανάπτυξη των διώροφων αεροσκαφών της σύμφωνα με τη ζήτηση της αγοράς.

«Η Emirates συνεχίζει να έχει ως στόχο την περαιτέρω σταδιακή αποκατάσταση του δικτύου της, για αυτό και συνεργάζεται στενά με διεθνείς και τοπικές αρχές για την υπεύθυνη επανεκκίνηση των επιβατικών πτήσεων, καλύπτοντας τη ζήτηση των ταξιδιών και δίνοντας συγχρόνως προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια των πελατών, του πληρώματος και των κοινοτήτων της» αναφέρει χαρακτηριστικά η ενημέρωση της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider