Jazz vibes στη βεράντα του NYN ESTI στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Jazz vibes στη βεράντα του NYN ESTI στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
Την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 21.00 ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη jazz βραδιά στη βεράντα του NYN ESTI κάτω από τον αττικό ουρανό με φόντο τη φωτισμένη Ακρόπολη!

Τρεις δεξιοτέχνες μουσικοί με δεκαετίες παρουσίας στη μουσική σκηνή και διεθνή αναγνώριση, σας υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία.

Ο Χρήστος Κουτσογιάννης, ο Ανδρέας Γκομόζιας και ο Μάνος Λούτας, θα σας ταξιδέψουν σε ένα μουσικό σύμπαν γεμάτο μελωδίες συνδυάζοντας με μαεστρία την jazz με σύγχρονες πινελιές.

Απολαύστε διασκευές αγαπημένων ορχηστρικών κομματιών του Μάνου Χατζιδάκι, αλλά και πρωτότυπες συνθέσεις, σε μια ατμοσφαιρική νύχτα που θα σας μείνει αξέχαστη.
Αφεθείτε σε αυτή τη μοναδική βραδιά απολαμβάνοντας τις εκλεκτές δημιουργίες του chef Σταμάτη Μισομικέ ή απολαύστε το ποτό σας με finger food επιλογές, ιδανικές για να μοιραστείτε με την παρέα σας.

Για να ολοκληρωθεί η εμπειρία, αφεθείτε στα χέρια του mixologist Θάνου Μουσούλη και της Liquid Gallery. Δοκιμάστε τα επιλεγμένα κρασιά της λίστας ή επιλέξτε να απολαύσετε ένα από τα υπέροχα κοκτέιλ.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε μια ρομαντική καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη μουσική, γεύση και θέα που κόβει την ανάσα.

Το τρίο του Ανδρέα Γκομόζια:

Με πάνω από 40 χρόνια παρουσία ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΟΜΟΖΙΑΣ συνδυάζει Jazz και Blues στοιχεία με χαρακτηριστικό Swing feeling. Συνεργάστηκε με σημαντικούς μουσικούς όπως ο Βρετανός κιθαρίστας Mick Taylor (ex Rolling Stones, Bob Dylan), ο Bluesman από το Chicago Michael Dotson (ex Magic Silm), το Country ντουέτο από το Nashville των Jim & Minnie Murphy και ο Λουκιανός Κηλαηδόνης. Μαζί του ο ΜΑΝΟΣ ΛΟΥΤΑΣ στο μπάσο.

Έχει εμφανιστεί σε πολλές χώρες και έχει δουλέψει για χρόνια στην Αμερική όπου σπούδασε Jazz Bass. Δισκογραφία και εμφανίσεις με τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ελλάδα και διάσημους καλλιτέχνες από το εξωτερικό (David Liebman, Andy Sheppard, Alex Foster κ.α.) και ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ στα τύμπανα. Έχει εμφανιστεί σε 24 χώρες και έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα ( Δ. Σαββόπουλος, Λ. Μαχαιρίτσας κ.α.). Δισκογραφία και εμφανίσεις με μεγάλα ονόματα από το εξωτερικό (The Tiger Lillies, Meschyia Lake κ.α.) Συνδημιουργός του ντουέτου Opera Chaotique.

Σας περιμένουμε!

NYN ESTI
Τηλέφωνο κρατήσεων
: 698 943 8866
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 51 – 53
Αθήνα 117 43
Ώρες και μέρες λειτουργίας: Καθημερινά 13.00 - 17.00 και 19:00 - 00:00
(εκτός Δευτέρας καθ’ όλη τη μέρα και Τρίτης μεσημέρι)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider