ITF Hellas Α.Ε.: Παγκόσμια Ημέρα Πεπτικής Υγείας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ITF Hellas Α.Ε.: Παγκόσμια Ημέρα Πεπτικής Υγείας
Τα συμπληρώματα διατροφής όπως το Prodefen® Hydra+ ενισχύουν την πεπτική υγεία

Τα συμπληρώματα διατροφής όπως το Prodefen® Hydra+ ενισχύουν την πεπτική υγεία

Η σημερινή ημέρα που έχει ανακηρυχθεί Παγκόσμια Ημέρα Πεπτικής Υγείας, είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση και την προαγωγή της υγείας του πεπτικού συστήματος. Το εντερικό μικροβίωμα παίζει καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος.

Το πεπτικό σύστημα είναι ένα από τα σημαντικότερα συστήματα του ανθρώπινου σώματος, καθώς επηρεάζει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών. Η υγεία του εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της διατροφής. Μια ισορροπημένη διατροφή είναι βασική για την καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Πεπτικής Υγείας, είναι η κατάλληλη στιγμή να προσθέσουμε στη διατροφή μας συμπληρώματα που υποστηρίζουν την ομαλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και φροντίζουν για την ενυδάτωση του οργανισμού. Η κατανάλωση τροφίμων με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, χαμηλή πρόσληψη φυτικών ινών, και ένας μη ισορροπημένος τρόπος ζωής μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά το εντερικό μικροβίωμα, προκαλώντας δυσάρεστα συμπτώματα όπως διάρροια, δυσκοιλιότητα και κοιλιακό πόνο.

Συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν 7 είδη ωφέλιμων βακτηρίων, φρουκτοολιγοσακχαρίτες και ηλεκτρολύτες, όπως το Prodefen® Hydra+ είναι σχεδιασμένα για να αποκαθιστούν και να διατηρούν την ισορροπία του εντερικού μικροβιώματος. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα σε καταστάσεις κινδύνου αφυδάτωσης, όπως διάρροια, έμετος, έντονη εφίδρωση και σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.

Η λήψη Prodefen® Hydra+ βοηθά στην αποκατάσταση των επιπέδων υγρών και ηλεκτρολυτών στον οργανισμό, ιδιαίτερα σε περιόδους καύσωνα ή αυξημένης σωματικής δραστηριότητας. Επιπλέον, ο συνδυασμός ωφέλιμων βακτηρίων με φρουκτοολιγοσακχαρίτες προάγει την ανάπτυξή τους στο έντερο, συμβάλλοντας έτσι στη συνολική υγεία του πεπτικού συστήματος.

Η ITF Hellas Α.Ε., θυγατρική του πολυεθνικού ομίλου ITALFARMACO, αναπτύσσει και προωθεί πρωτότυπα φαρμακευτικά σκευάσματα, ιατροτεχνολογικά προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά, παραμένοντας αφοσιωμένη στην φροντίδα και τον σεβασμό της ζωής. Η δέσμευση στην έρευνα, την καινοτομία και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό portfolio που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ιατρικών αναγκών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.italfarmaco.gr.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider