ΗΠΑ: Κλειστή η Wall Street λόγω της 4ης Ιουλίου - Τι άλλο επηρεάζεται από την αργία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΠΑ: Κλειστή η Wall Street λόγω της 4ης Ιουλίου - Τι άλλο επηρεάζεται από την αργία
Κλειστή είναι η ομοσπονδιακή υπηρεσία ταχυδρομείων της χώρας (USPS) όπως και οι μη απαραίτητες υπηρεσίες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. 

Κλειστή θα παραμείνει σήμερα, Τρίτη 4 Ιούλιου, η Wall Street λόγω της εθνικής αργίας στις ΗΠΑ για την Ημέρα Ανεξαρτησίας της χώρας.

Παράλληλα, εκτός λειτουργίας θα μείνει και η αγορά ομολόγων στις ΗΠΑ.

Ακόμα, σε αργία βρίσκεται η ομοσπονδιακή τράπεζα των ΗΠΑ (Fed), καθώς και οι περισσότερες εμπορικές τράπεζες της χώρας καθώς ακολουθούν στην πλειονότητα τους το πρόγραμμα αργιών της Fed, μετέδωσε το MarketWatch.

Επιπλέον, κλειστή είναι η ομοσπονδιακή υπηρεσία ταχυδρομείων της χώρας (USPS) όπως και οι μη απαραίτητες υπηρεσίες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

Σημειώνεται πως στην χθεσινή κουτσουρεμένη -λόγω ημιαργίας- συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, οι κυριότεροι δείκτες της αμερικανικής αγοράς κατέγραψαν ήπιες διακυμάνσεις στην «αυγή» του γ' τριμήνου, με το επενδυτικό κλίμα να παραμένει υποτονικό, καθώς αξιολογούνται οι προοπτικές της οικονομίας για τους επόμενους μήνες.

Ειδικότερα, ο ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones ενισχύθηκε οριακά κατά 0,03% κλείνοντας στις 34.418 μονάδες, ο διευρυμένος S&P 500 ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση με άνοδο 0,12% στις 4.455 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq έκλεισε με κέρδη 0,21% στις 13.816 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Bitcoin: Κέρδη 84% για το α' εξάμηνο του 2023 - Οι επόμενοι καταλύτες για τα crypto

Χρηματιστήριο: Έκανε το «6x6» με πρωταγωνιστές από τα mid caps

gazzetta
gazzetta reader insider insider